ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ | ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ-ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ΟΕ

ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ – ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ Ο.Ε ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ. Αλουμινοκατασκευές – Σιδηροκατασκευές Λάρισα

Η εταρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, στην Λάρισα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κατασκευών αλουμινίου και κατασκευών σιδήρου σε επαγγελματίες και ιδιώτες εξυπηρετώντας όλο το νομό Λάρισας αλλά και την Θεσσαλία.

Η εταιρεία , ιδρυμένη το 2021, διαθέτει δύο ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντας σας κορυφαίας ποιότητας λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, που διαθέτει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αλουμινοκατασευές, σιδηροκατασκευές και διάφορες άλλες μεταλλικές κατασκευές οι οποίες θα δώσουν λειτουργικά χαρακτηριστικά στον χώρο σας αλλά και αυξημένη αισθητική.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, μπορεί να σας προσφέρει και σύγχρονες αλλά και πιο κλασσικές λύσεις κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και μία έμπειρη ομάδα τεχνικών μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα έργα στην Λάρισα, ολόκληρο το νομό Λαρίσης και την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ | ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07.30-17.00

Τρίτη

07.30-17.00

Τετάρτη

07.30-17.00

Πέμπτη

07.30-17.00

Παρασκευή

07.30-17.00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πλησίον Νέου. Κοιμητηρίων, Λάρισα, 413 35

GPS

39.605730380006, 22.39470453834

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed