ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΜΕΓΑΡΑ | ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΒΙΟΛΕΤΤΑ

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση την ξεκίνησε ο πατέρας (Εμμανουήλ) και συνεχίζει πια ο γιος (Αντώνης), επενδύοντας ή δημιουργώντας καθημερινά αντικείμενα όπως σετ μπάνιου (σαπουνοθήκη κτλ), τασάκια, θήκες κεριών, μολυβοθήκες, όπου θα δώσουν καλαισθησία στο χώρο σας καθώς και μπομπονιέρες γάμου – βάφτισης όπου θα σας μείνουν αξέχαστες, μαρμάρινες κατασκευές που θα δώσουν φινέτσα στο χώρο σας, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσει την χρηστικότητα του!

Ο κύριος Ψαράκης εφαρμόζει τις γλυπτικές γνώσεις του με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσέγγιση από την περιοχή των Μεγάρων.

Το αντικείμενο ενασχόλησης μας, αφορά στις μαρμάρινες κατασκευές, αλλά και την ανακαίνιση χώρων όπως δικηγορικά γραφεία, ιατρεία, σπίτια κτλ., δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη των αναγκών σας καθώς επίσης και στην ποιότητα του μαρμάρου που εσείς θα επιλέξετε.

Παράλληλα με τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις, εξασκούμε την καλλιτεχνική μας πλευρά, κατασκευάζοντας αντιγραφές διαφόρων εκθεμάτων όπως για παράδειγμα της κυκλαδικής τέχνης, αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως σετ μπάνιου (σαπουνοθήκες κτλ.), τασάκια, μολυβοθήκες, θήκες κεριών και διακοσμητικά είδη που προσδίδουν καλαισθησία στο χώρο σας, καθώς επίσης και μπομπονιέρες βάφτισης και γάμου ή κάποια κοσμήματα από διάφορες πέτρες που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Τέλος, η εταιρεία μας διατηρεί συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, για την προμήθεια μαρμάρων και άλλων πρώτων υλών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επενδύσει ή να δημιουργήσει μαρμάρινες κατασκευές που θα δώσουν φινέτσα στο χώρο σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την χρηστικότητα του.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση χώρων όπως δικηγορικά γραφεία, ιατρεία, σπίτια με σκοπό την αισθητική τους αναβάθμιση!

Αναλαμβάνουμε τέλος, ειδικές κατασκευές και πιο συγκεκριμένα κατασκευή διακοσμητικών, αντιγραφές διαφόρων εκθεμάτων όπως για παράδειγμα της κυκλαδικής τέχνης, καθημερινά αντικείμενα όπως τασάκια, μολυβοθήκες και διακοσμητικά είδη για μπομπονιέρες βάφτισης και γάμου ή κάποια κοσμήματα από διάφορες πέτρες!

Η εταιρεία μας κάνει το επόμενο βήμα στη διακόσμηση γάμου, παρουσιάζοντας ξεχωριστά κομμάτια για ξεχωριστές περιστάσεις.

Δείτε τη νέα σειρά από μπομπονιέρες που δημιουργούμε για αυτή τη χαρούμενη στιγμή της ζωής σας και ξεχωρίστε με το ιδιαίτερο στιλ που σας προτείνουμε.

Βρείτε σ’ εμάς μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλέξτε εσείς την ποιότητα του μαρμάρου που σας ενδιαφέρει!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΜΕΓΑΡΑ | ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΒΙΟΛΕΤΤΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 17:00

Τρίτη

08:00 - 17:00

Τετάρτη

08:00 - 17:00

Πέμπτη

08:00 - 17:00

Παρασκευή

08:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καμαράς, Μέγαρα, Νομός Αττικής, 19100

GPS

37.9943201, 23.3430496

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικολίτσα 19/11/2021 18:23
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Φανταστικά διακοσμητικά. Έργα Τέχνης