ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΡΙΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

Με 30 χρόνια εμπειρίας, η επιχείρησή μας “ΡΙΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου.

Με μεράκι για την τέχνη της σιδηρουργίας, πραγματοποιούμε επίσης κάθε είδους κατασκευές σιδήρου, όπως κάγκελα, πόρτες, μεταλλικές σκάλες, μεταλλικά κτίρια και ειδικές κατασκευές. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων pvc.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και αφού μελετήσουμε το χώρο σας, σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να κάνει τις επιθυμίες σας πράξεις. Προσφέρουμε κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του και να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές.

Υπηρεσίες:

  • Κατασκευές Αλουμινίου
  • Κουφώματα PVC
  • Κατασκευές Σιδήρου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΡΙΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Άγιος Κήρυκας, Ζάκυνθος, Νομός Ζακύνθου, 29100

GPS

37.78819616361, 20.828750209509

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θάνος Τ 14/07/2022 15:50
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ σωστός!!!