ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ | ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ” δημιουργήθηκε το 1970 με βασικό αντικείμενο τις αλουμινοκατασκεύες και σιδηροκατασκευές, και με στόχο να προσφέρει κατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την άψογη αισθητική τους.

Έχοντας αναλάβει από το 1994 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου ενώ δεν παύει να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών και παντός είδους αλουμινοκατασκευών.

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ποιοτικές και κομψές λύσεις που θα αναδείξουν το κτίριό του και που θα το κάνουν σύγχρονο και λειτουργικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ | ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-14:00

Τρίτη

8:00-14:00

Τετάρτη

8:00-14:00

Πέμπτη

8:00-14:00

Παρασκευή

8:00-14:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Και κατόπιν ραντεβού

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed