ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ | DOUAL

Ο Χαράλαμπος Δουλάκης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1973 ως σιδηρουργός σε μια οικογενειακή επιχείρηση, με την πάροδο των χρόνων και παίρνοντας το αλουμίνιο ένα μεγάλο ποσοστό της Ελληνικής αγοράς κατάφερε και δημιούργησε το 1992 την δική του επιχείρηση, την εταιρεία DOUAL.

Η πείρα όλων αυτών των χρόνων, η συνεχή ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση στον κλάδο των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου τον έκανε να εκσυγχρονιστεί και να μεταφέρει την εμπειρία μέσα από τις γνώσεις του στους δυο του υιούς, τον Κώστα και Νίκο που από το 2003 τελειώνοντας τις σπουδές τους είναι μαζί στην εταιρεία συνεχίζοντας το έργο της οικογένειας.

Από το 1992 έως και σήμερα ο Χαράλαμπος Δουλάκης ήταν παρών σε όλα τα συνέδρια δομικών κατασκευών αλουμινίου και σε κάποια από αυτά υπήρξε εισηγητής για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του κλάδου.

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει παρευρεθεί στα περισσότερα σεμινάρια τεχνικής κατάρτησης προσωπικού και πιστοποίησης έτσι ώστε σήμερα να είναι σε θέση να σας παρέχει κατασκευές υψηλής ποιότητας χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της στον χώρο.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ | DOUAL---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-16:00

Τρίτη

08:00-16:00

Τετάρτη

08:00-16:00

Πέμπτη

08:00-16:00

Παρασκευή

08:00-16:00

Σάββατο

08:00-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed