ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΒΑΡΗ | ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ

Μέλημά μας στην εταιρεία ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ, αποτελεί η άριστη εξυπηρέτησή σας και η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας, σε ανταγωνιστικές τιμές! Στο χώρο μας θα βρείτε καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, όλων των ειδών, όπως: οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι και ελιά. Με έδρα τη Βάρη, εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής και όχι μόνο. Στο πλαίσιο της βέλτιστης δυνατής εξυπηρέτησής σας, φροντίζουμε και για τη διανομή των καυσόξυλων στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης. Το τζάκι και οι ξυλόσομπες αποτελούν, αναμφισβήτητα, οικονομικό τρόπο θέρμανσης, ενώ προσφέρουν… μια θαλπωρή στο χώρο!

Το μυστικό, όμως, για να έχετε μια καλή φωτιά είναι να διαθέτετε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. Στην εταιρεία ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ, στη Βάρη Αττικής, φροντίζουμε ώστε τα καυσόξυλα μας να είναι στεγνά -με μηδενικό ποσοστό υγρασίας-, αλλά και καλοκομμένα, κατάλληλα για τζάκι και ξυλόσομπες. Έχουμε μεριμνήσει για τη σωστή αποθήκευση όλων των καυσόξυλων σε στεγασμένους χώρους. Έτσι, τα ξύλα μας είναι, πάντα, στεγνά και ξερά και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άμεσα, για να ζεστάνετε το χώρο σας.

Με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια, σας προμηθεύουμε με ποιοτικά καυσόξυλα όλων των ειδών, ενώ διακρινόμαστε για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε τα καυσόξυλα που χρειάζεστε είναι κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες. Εμπιστευθείτε την εταιρεία ΞΥΛΑ ΞΕΡΑ ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ, στη Βάρη Αττικής, και βρείτε τα ιδανικά ξύλα για το τζάκι και τη σόμπα σας!

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τα προϊόντα, τις τιμές και τις προσφορές μας, καθώς και για τη δυνατότητα μεταφοράς των καυσόξυλων στο χώρο σας.

Είναι χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε!

Υπηρεσίες:

  • Καυσόξυλα
  • Πέλλετ
  • Μπριγκέτες
  • Καθαρισμοί Τζακιών

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΒΑΡΗ | ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

09:00 - 21:00

Κυριακή

09:00 - 16:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιώργος Μπέος 22/08/2022 01:55
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλή ποιότητα και τιμή.. Το προτείνω