ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪONTA | eXnatura

Η eXnatura είναι μία καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε από την Κατερίνα Συμεωνίδου, το 2018. Στην πραγματικότητα η ιδέα της eXnatura γεννήθηκε το 2013.

Σε αυτή την περίοδο έρευνας των πέντε ετών αξιοποιήθηκε η αποτελεσματικότητα της φύσης και η δύναμη της επιστήμης για να έχουμε το αποτέλεσμα αυτό που μας κάνει περήφανους.

Η μόνη Ελληνική επιχείρηση με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Cosmos Organic.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ:

  • Πιστοποιητικά ECO BIO από την ICEA, πιστοποιητικό 3 αστέρων από την ECOCERT (ένα πιστοποιητικό που πολύ σπάνια δίνεται και μόνο εάν η σύνθεση των προϊόντων που παράγονται είναι με οργανικά – φυσικά συστατικά σε ποσοστό πάνω από 95%)
  • Πιστοποιητικά από την BDIH Γερμανίας
  • Πιστοποιητικά από την COSMOS Natural

Τα προϊόντα της eXnatura περνούν από ενδελεχή κλινικό έλεγχο για την δερματική συμβατότητα, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα από έγκριτους χημικούς στο εργαστήριο παραγωγής τους στην Ελλάδα.

Φόρμουλες δερματολογικά ελεγμένες και απόλυτα φιλικές προς τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον, που προσφέρουν αυτό που υπόσχονται, με τον πιο ασφαλή τρόπο! Καλλυντικά για τη γυναίκα και τον άνδρα που θέλει να μεγαλώνει όμορφα! Γιατί η φύση γνώριζε τις απαντήσεις για την παράταση της νεότητας πολύ πριν αρχίσει να τις αναζητά ο άνθρωπος.

Η Φύση και εμείς, έχουμε κοινό παρελθόν και κοινό μέλλον. Παραδοσιακές αγροτικές οικογένειες δίνουν με τη δουλειά τους και το μεράκι τους, πολύτιμη παραγωγή με ιδιότητες που μεταφέρονται στα προϊόντα μας με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς διαλύτες και χωρίς τοξικές ουσίες. Υφές και αρώματα ικανοποιούν τις αισθήσεις, χωρίς συνθετικές πρώτες ύλες και χρωστικές, χωρίς αλλεργιογόνα αιθέρια έλαια. Σε ισορροπία με την αιώνια απλότητα της φύσης. Με σεβασμό σε αυτήν, αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Γιατί η ομορφιά είναι στην φύση μας!


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪONTA | eXnatura - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed