ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ | ΣΠΥΡΑΚΟΣ ELECTRICS

Η επιχείρησή μας “Σπυράκος Electrics” η οποία βρίσκεται στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λούρος, δραστηριοποιείται με το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και με ηλεκτρολογικές εργασίες, παρέχοντας σύγχρονες λύσεις και ποιοτικά προϊόντα.

Έχοντας 18 χρόνια πορεία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κατάστημα επιδιώκοντας να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να βρει το ηλεκτρολογικό υλικό που χρειάζεται, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, ο ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε με άμεση εξυπηρέτηση στην Πρέβεζα, την Άρτα, την Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.

Παράλληλα, μπορούν να αναλάβουν την μελέτη και την εγκατάσταση κλιματιστικών, ηλιακών συστημάτων και φωτοβολταϊκών αλλά και οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησής τους.

Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι κοντά σας όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη έχουν παρουσιάσει τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματός μας, είναι πάντα κοντά σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και να μπορείτε σε εμάς να βρείτε το ηλεκτρολογικό υλικό που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε ή περάστε από το κατάστημά μας για να δείτε την ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε.


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ | ΣΠΥΡΑΚΟΣ ELECTRICS - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed