Αναζήτηση

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | GYM BASE ΒΑΡΗ

Τα γυμναστήρια Gym Base παρέχουν υπηρεσίες εκγύμνασης υψηλής ποιότητας στοχεύοντας στην βελτίωση όχι μόνο της σωματικής κατάστασης του ασκούμενου αλλά και της ποιότητας ζωής του στο σύνολο.

Αποστολή μας είναι:

Να καινοτομούμε προσφέροντας στα μέλη μας γυμναστικές εμπειρίες που θα τους κρατήσουν κοντά στην άσκηση.
Να προάγουμε την αξία του λειτουργικού και ισορροπημένου σώματος, ενισχύοντας την πρόληψη υγείας και τέλος, στοχεύουμε στη θωράκιση της ποιότητας ζωής των μελών μας, που πάντοτε εξαρτάται από την καλή απόδοση καθημερινά και την καλή ψυχολογία.

Υπηρεσίες

 • Bootcamp Fat Burning
 • Functional Training
 • Gym Training
 • Magic Boots
 • Personal Training 1-1
 • Pilates Bootcamp
 • Pilates Studio
 • Semi Personal
 • Small Groups
 • Tabata Fat Killing
 • Total Body Transformation
 • Xtreme New Body (XNB)

TOTAL BODY SHAPE
Μία προπόνηση με εναλλαγές ερεθισμάτων, έτσι ώστε να μην σταματάει ποτέ η βελτίωση! Χρήση αντιστάσεων και αερόβιων ασκήσεων που θα σας κάνει να γυμναστείτε ευχάριστα.

CIRCUIT FOR ALL
Η πιο διάσημη μέθοδος εκγύμνασης σας υπόσχεται τα μέγιστα αποτελέσματα, αρκεί να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας μαζί της. Η κυκλική είναι ότι πιο αποτελεσματικό μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα σώμα υγιές και καλλίγραμμο.

PILATES
Η πλέον διαδεδομένη προπόνηση για να πετύχει ένας ασκούμενος ορθοσωμία, ευεξία και ευκαμψία. Εμείς της προσθέσαμε ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ουσιαστική βελτίωση ακόμα και στον έλεγχο βάρους. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και δείτε τη διαφορά!

CROSS
Το μάθημα με την πιο έντονη αίσθηση της προπόνησης. Ένα μείγμα από ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, λειτουργικής άσκησης, χρήσης διαφορετικών αντιστάσεων και αερόβιων ασκήσεων. Η πλέον γνωστή μέθοδος για τα αποτελέσματα στην εμφάνιση…

KICK
Η προπόνηση με τα χαρακτηριστικά της αυτοάμυνας και του αυτοελέγχου που σας προκαλεί να ξεκινήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό. Διασκέδαση και προπόνηση βρίσκονται σε απόλυτο συνδυασμό και ο δάσκαλός μας σας εγγυάται ότι θα ξανάρθετε!

BODY ROCK
Ασκήσεις που ενεργοποιούν όλες τις μυϊκές ομάδες τόσο απομονωμένες όσο και σε συνδυασμό. Βασισμένο στην προπονητική μέθοδο της περιφερειακής αντλίας που έχει δείξει μεγάλη διαφορά σε γυναίκες και άντρες που επιθυμούσαν έλεγχο βάρους και αύξηση μυϊκής αντοχής.

YOGILATES
Ένας όμορφος συνδυασμός από τα πιο εναλλακτικά προγράμματα που θα αφυπνίσει τόσο το σώμα σας, όσο και την αίσθηση πνευματικής ισορροπίας. Υποσχόμαστε η αίσθηση μετά το μάθημα θα είναι μοναδική.

ZUMBA
Το Παγκόσμιο φαινόμενο στις αίθουσες των ομαδικών προγραμμάτων fitness δε θα μπορούσε να λείπει από το γυμναστήριο μας. Η καθηγήτρια, μας μοναδική για την ενέργεια που φέρνει στην τάξη της, σας περιμένει!

PILATES & STRETCHING
Το pilates έχει πάντοτε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα προγράμματα που στοχεύουν στην ορθοσωμία και την ενίσχυση της δύναμης του κορμού. Οι διατάσεις που προσθέτουμε ολοκληρώνουν ένα μάθημα στο τέλος της εβδομάδας που στόχο έχει να σας προετοιμάσει για ένα όμορφο Σ/Κ.

POWER BARS
Η ενδυνάμωση και η μυϊκή υπερτροφία έχουν σαν βασική τους μεθοδολογία τη χρήση ελεύθερων βαρών και αντιστάσεις. Το μάθημα μας είναι ό,τι πιο ουσιαστικό προς αυτό τον σκοπό και σας καλούμε να δοκιμάσετε την προπονητική μας. Μάθημα για όλους και όλες!

VIPS GROUPS
Τα VIP groups έχουν σκοπό να δώσουν στα μέλη μας ακόμα πιο ουσιαστικά ερεθίσματα μέσω της άσκησης και να εφαρμόσουν 100% τεχνικές personal training σε ομαδικές τάξεις. Η συμμετοχή τους σε αυτά αφορά όσα μέλη μας θέλουν να αναβαθμίσουν την προπόνησή τους και να έχουν άμεσα αποτελέσματα.

SUPER HIPS
Δίνουμε στα πόδια και στους γλουτούς ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Σχήμα, σκληράδα και καλλίγραμμη εμφάνιση. Το πιο δυνατό μάθημα για να δείτε γρήγορα αποτελέσματα.

SUPER ABS
Το πιο επίμαχο σημείο χρειάζεται κάτι ακόμα πιο δυνατό για να δείξει… Έχουμε ετοιμάσει ένα άκρως αποτελεσματικό πρόγραμμα με στόχο την άμεση αίσθηση στην κοιλιά σας και μια γρήγορη επίπεδη εμφάνιση.

BOOTCAMP & CYCLING
Ο συνδυασμός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για κάτι λιγότερο από γρήγορη μείωση λίπους και αύξηση δύναμης. Παιχνίδι με το χρόνο, ελεγχόμενη ένταση και μία συνεχόμενη άσκηση από BOOTCAMP σε CYCLING που θα σας πορώσει!

TBR(Trampoline, Bike, Running)
Εάν σας απασχολεί ο έλεγχος βάρους, η μείωση βάρους και λίπους και η αύξηση της αερόβιας σας ικανότητας, μπείτε σε αυτό το μάθημα!
Κλείστε τη θέση σας εγκαίρως και απολαύστε το!
Τραμπολίνο, ποδηλασία και τρέξιμο σε έναν συνδυασμό που θα εκτοξεύσει τη διαδικασία λιπόλυσης, βελτίωσης της αερόβιας σας ικανότητας και της μυϊκής αντοχής.

MAGIC BOOTS
Ήρθαν για να ανατρέψουν τους μύθους ότι για να δει κάποιος αποτέλεσμα θέλει κόπο και θυσίες. Μέσα από το μάθημα μας θα καταλάβετε ότι η διασκέδαση μέσα στο γυμναστήριο είναι μερικά ‘αλματάκια’ μακριά…
Ιδανικό για όσους και όσες επιθυμούν τοπική εξάντληση και στόχευση σε συγκεκριμένα σημεία. Κλείστε τη θέση σας και δοκιμάστε το!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | GYM BASE ΒΑΡΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-23:00

Τρίτη

08:00-23:00

Τετάρτη

08:00-23:00

Πέμπτη

08:00-23:00

Παρασκευή

08:00-23:00

Σάββατο

10:00-19:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Panagiotis Voliotis 08/10/2019 12:57
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Poly kalo gymnastirio me kalous gymnastes

Πάνω
Φορτώνει…