ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ | ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΑΤΣΑΛΑΣ

Ο θάνατος κάποιου αγαπημένου μας ανθρώπου είναι αναμφίβολα μία πολύ δύσκολη κατάσταση που μας γεμίζει θλίψη και που δυστυχώς θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Το γραφείο τελετών ΠΑΤΣΑΛΑΣ στην Θέρμη Θεσσαλονίκης διαθέτει την αξιοπιστία, την πείρα και τον σεβασμό, ώστε να μπορεί να παράσχει την υποστήριξη που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή η πενθούσα οικογένεια.

Αναλαμβάνουμε να διευθετήσουμε την κάθε διαδικασία για την τελετή της κηδείας του εκλιπόντος με συνέπεια, επαγγελματισμό και διακριτικότητα.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλειά σας και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου με την πρέπουσα τιμή και αξιοπρέπεια που αρμόζει στην περίπτωση.

Υπηρεσίες Γραφείου Τελετών Πατσάλας
Το γραφείο τελετών Πατσάλας, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάνω από όλα σεβασμό και ευαισθησία στη δύσκολη στιμγή που βιώνετε, σας παρέχει υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και προδιαγραφών.

Πιο συγκεκριμένα:

Κηδείες
Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια την κηδεία του εκλιπόντος ανθρώπου σας και να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας σχετικά με την τελετή.

Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο για λογαριασμό σας, με τον αξιοπρεπέστερο δυνατό τρόπο.

Από το πρώτο μέχρι και το τελικό στάδιο είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε.

Μνημόσυνα
Οργανώνουμε και τελούμε κάθε τύπο μνημοσύνου (40ήμερα, ετήσια, τρίχρονα) συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Πάντα με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση, αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια της συγκεκριμένης διαδικασίας με τέτοιον τρόπο που να σας βοηθήσουμε να τιμήσετε την μνήμη του δικού σας ανθρώπου με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο.

Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να ακούσουν με προσοχή τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουν την ιδανικότερη λύση.

Ανθοστολισμοί εκκλησιών
Αναλαμβάνουμε τον πλήρη στολισμό του ναού όπου τελείται η τελετή καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαίσθητους και λιτούς στολισμούς, όπως αρμόζει στην περίσταση και πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.

Οποιονδήποτε στολισμό έχετε στο νου σας για αυτή τη δύσκολη στιγμή, είμαστε σε θέση να τον υλοποιήσουμε για εσάς, ώστε να πείτε το τελευταίο “αντίο” στον άνθρωπό σας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Επαναπατρισμός σορών
Σε περίπτωση θανάτου στο εξωτερικό αναλαμβάνουμε τον επαναπατρισμό της σορού και μεριμνούμε για οποιαδήποτε απαραίτητη διαδικασία.

Στο δύσκολο αυτό καθήκον σας, το γραφείο μας είναι αρωγός σας. Για λογαριασμό σας είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε κάθε σχετική διαδικασία και να αναλάβουμε και την τέλεση της κηδείας, πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας είμαστε στο πλευρό σας, απαλλάσσοντάς σας από ένα ακόμα περιττό άγχος.

Αποστολές σορών σε Ελλάδα & εξωτερικό
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού σε Ελλάδα και εξωτερικό με απόλυτη φροντίδα και αξιοπρέπεια.

Με τα πολυτελή νεκροφόρα οχήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε προορισμό που θα μας ζητηθεί. Πάντα με σεβασμό στην δύσκολη στιγμή που βιώνετε, πραγματοποιούμε αποστολές οπουδήποτε επιθυμείτε, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που θα φροντίσουν όλα να γίνουν όπως πρέπει.

Αποτέφρωση – καύση νεκρών
Συνεργαζόμαστε με κρεματόρια του εξωτερικού παρέχοντάς σας τη δυνατότητα αποτέφρωσης – καύσης της σορού εφόσον το επιθυμείτε εναλλακτικά της ταφής.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την αποστολή της σορού στο εξωτερικό και επιβλέπουμε την όλη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παράληλλα, φροντίζουμε να παραλάβετε τις στάχτες του αγαπημένου σας ανθρώπου σε καλαίσθητες και διακριτικές τεφροδόχους, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

Το γραφείο τελετών ΠΑΤΣΑΛΑΣ στην Θέρμη Θεσσαλονίκης είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει, διευκολύνοντας – όσο αυτό είναι δυνατόν – τη δύσκολη αυτή στιγμή.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ | ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΑΤΣΑΛΑΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24 ώρο

Τρίτη

24 ώρο

Τετάρτη

24 ώρο

Πέμπτη

24 ώρο

Παρασκευή

24 ώρο

Σάββατο

24 ώρο

Κυριακή

24 ώρο

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ταβάκη 24, Θέρμη 570 01

GPS

40.550039455417, 23.019155598777

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιάννης Π. 24/07/2019 18:44
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!