ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ | ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Δ.

Η απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου αποτελεί σίγουρα μια επώδυνη και δύσκολη στιγμή για τη ζωή κάθε ανθρώπου. Αυτή την δύσκολη στιγμή το Γραφείο Τελετών “Αμπλιανίτη Σωτηρία”, το οποίο εδρεύει στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Θα σταθεί δίπλα σας με υπευθυνότητα και σεβασμό θα αναλάβει να φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας αποχαιρετισμού του αγαπημένου σας προσώπου, πάντα με την αναγκαία συνέπεια και το απαιτούμενο επαγγελματισμό, ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με αξιοπρέπεια.

Το γραφείο τελετών “Αμπλιανίτη”αναλαμβάνει να διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια για την τέλεση της τελετής του αποχαιρετισμού, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και την οικονομική κατάσταση των πελατών του.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φέρετρα η οποία καλύπτει κάθε γούστο και οικονομική δυνατότητα. Το γραφείο τελετών “Αμπλιανίτη” αναλαμβάνει να φροντίσει για την τελετή της κηδείας και του μνημόσυνου, τον στολισμό της εκκλησίας, τα συλλυπητήρια στεφάνια.

Προσφέρει επίσης υπηρεσίες αποτέφρωσης, ψυκτικούς θαλάμους για την παραμονή της σωρού και την δυνατότητα επαναπατρισμού της.

Το γραφείο παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, όλες τις μέρες της εβδομάδας με σεβασμό και πάνω απ΄όλα με ανθρωπιά θα σταθεί κοντά στη δική σας θλίψη.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ | ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Δ. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καρπενησιώτη Αθανασίου 22, Καρπενήσι, Τ.Κ.36100

GPS

38.9143509, 21.7941109

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed