ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΑΓΚΑΣ

Ο θάνατος ενός δικού μας αγαπημένου προσώπου είναι μία άσχημη και πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Την δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής σας σκέφτεστε σίγουρα πολλά και δεν θέλετε να επιβαρύνετε το μυαλό σας με ακόμα περισσότερα και ιδίως με πράγματα τα οποία δεν σας απασχολούσαν μέχρι τώρα.

Το γραφείο τελετών μας “Τάγκας Γεώργιος” το οποίο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό ,προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αξιοπρέπεια, συμπόνοια και συνέπεια πάνω από όλα.

Η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του γραφείου μας λειτουργεί ανθρωποκεντρικά με σεβασμό στο πένθος σας παρέχοντάς σας τις κατάλληλες υπηρεσίες έτσι ώστε να γίνει η τελετή του αγαπημένου σας προσώπου όπως επιθυμείτε.

Παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης τελετών, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, μεταφορά σορού, στεφάνια, στολισμούς ναών και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε σχετικά με το αντικείμενό μας στην Ηγουμενίτσα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, εμπιστευτείτε μας για τη δική σας διευκόλυνση, με σεβασμό και κατανόηση θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας. Από την στιγμή που μας το ζητήσετε παρέχουμε βοήθεια και με την ανάλογη γραφειοκρατεία που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να σας ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν γίνεται.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας με σεβασμό και πάντα με προσιτές τιμές συμβαδίζοντας με την εποχή.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΑΓΚΑΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σελλών 15, Ηγουμενίτσα, Νομός Θεσπρωτίας, 46100

GPS

39.5013464, 20.2664274

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σοφία 13/09/2022 01:39
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικοί… Συστήνω ανεπιφύλακτα.