ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ NTETEKTIB | ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΑΤΤΙΚΗ | ΑΡΙΩΝ

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αρίων, με έδρα τον Πειραιά και την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών (Ντετέκτιβ), αναλαμβάνει με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια κάθε Υπόθεση σας. Η ποιότητα των Υπηρεσιών μας και η αποτελεσματικότητα της διαλεύκανσης των Υποθέσεων που μας παρουσιάζονται, μας κατατάσσουν σε ένα από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών.

Το Γραφείο μας προσφέρει ένα πλήθος ολοκληρωμένων λύσεων στις Ιδιωτικές Έρευνες Υποθέσεων (Ντετέκτιβ) οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατά περίπτωση προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των Πελατών μας και των Υποθέσεων τους.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει…

  • Προσωπικές Υποθέσεις : Τηλεφωνική προστασία – Απιστία – Έλεγχος Ατόμων – Προστασία Προσώπων – Ανεύρεση Χρεωφειλετών – Εντοπισμός Εξαφανισμένων Προσώπων.
  • Επαγγελματικές Υποθέσεις : Προστασία Προσώπων – Έλεγχος Υπαλλήλων/Συνεταίρων – Βιομηχανική Κατασκοπεία – Ανεύρεση Χρεοφειλετών – Έλεγχος και ανίχνευση χώρων.
  • Δικαστικές Υποθέσεις : Συλλογή Στοιχείων – Κληρονομικά – Εντοπισμός Μαρτύρων.
  • Οικογενειακές Υποθέσεις : Παρακολουθήσεις Ανηλίκων – Ενδοοικογενειακές Υποθέσεις – Κληρονομικά – Ενδοσχολικώς Εκφοβισμός – Διαδίκτυο.

Παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας στην Αθήνα, τον Πειραιά και σε όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και στο Εξωτερικό.

Ως έμπειροι Ιδιωτικοί Ερευνητές (Ντετέκτιβ) έχουμε την απαραίτητη αποδεδειγμένη Εκπαίδευση, Τεχνογνωσία, Προσωπικό και Εξοπλισμό ώστε να σας παρέχουμε με συνέπεια, ακρίβεια και ταχύτητα τα αποτελέσματα των Ερευνών μας. Η εμπιστευτικότητα, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα μας είναι εγγυημένα.

Αποστολή του Γραφείου, είναι η δημιουργία ενός πλαισίου σχέσης εμπιστοσύνης και η ικανοποίηση των Πελατών από την άριστη συνεργασία μας.

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση σας για επικοινωνία όλο το 24ωρο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ NTETEKTIB | ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΑΤΤΙΚΗ | ΑΡΙΩΝ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 3ος Όροφος.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θανάσης Κ. 26/07/2019 02:56
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Άριστη επαγγελματίες στις δουλειάς τους.έμπιστο γραφείο.