ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ NTETEKTIB | ΠΑΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΑΙΑ | ASPIS DETECTIVES

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών “ASPIS DETECTIVES” βρίσκεται κοντά στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, στο κέντρο της Πάτρας. Στοχεύουμε πάντα ψηλά και διαλευκάνουμε κάθε υπόθεση ιδιωτικών ερευνών (Detective Services) εντός και εκτός συνόρων με, 100% αποτελεσματικότητα. Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό σας και το ζήτημα που αντιμετωπίζετε, βρίσκουμε πάντα μία λύση.

Η μεγάλη και πολυετή μας πείρα, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, έχουν τη σίγουρη αποτελεσματικότητα στις υπηρεσίες υποθέσεων παρακολουθήσεων και ερευνών.

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε :

  • Προσωπικές – Εταιρικές Υποθέσεις
  • Δικαστικές – Εγκληματολογικές Υπηρεσίες
  • Υποθέσεις ανηλίκων – εφήβων
  • Υπηρεσίες Τεχνολογίας – Προστασίας
  • Συστήματα ασφαλείας

Το γραφείο ερευνών μας, έχει ως στόχο να φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν είναι η απόλυτη εχεμύθεια, η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, η διακριτικότητα και η διασφάλιση του απορρήτου στις ενέργειες μας.

Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό σας και το ζήτημα που αντιμετωπίζετε, εγγυόμαστε πάντα αποτελεσματικές λύσεις. Στις υποθέσεις που σας απασχολούν ακόμη και στις πιο δύσκολες, χωρίς τον περιορισμό της απόστασης, σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η Ιδιωτική Ερευνήτρια Όλγα Αβαγαδέλη και όλη η Ομάδα του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών ASPIS DETECTIVES στην Πάτρα, διαθέτουμε  τους καλύτερους συνεργάτες καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό γι’ αυτό και εγγυόμαστε για τα ευρήματα και τις αποδείξεις των ερευνών και παρακολουθήσεων μας, πάντα με διακριτικότητα, εχεμύθεια, υπευθυνότητα, με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο σας και το πρόβλημα που σας απασχολεί, μαζί βρίσκουμε πάντα μια λύση, αυτή που αναζητάτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για ζητήματα και ερωτήσεις που σας απασχολούν. Τηρούμε την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας σας μαζί μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ NTETEKTIB | ΠΑΤΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΑΙΑ | ASPIS DETECTIVES - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 3ος Όροφος.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Παντανάσσης 29, Πάτρα, Νομός Αχαΐας ΤΚ 26221

GPS

38.2455874, 21.7334431

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Στέφανος χρονόπουλος 26/07/2019 10:49
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ γραφείο ερευνών, με μεγάλη εμπειρία.έμεινα απόλυτα ικανοποιημένων από την βοήθειά τους.