ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ | ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΗΣ

Στο “περί αγωγής” θέλουμε να προσφέρουμε στο μαθητή, από την αρχή τ’ απαραίτητα εφόδια – θεμέλια για το “χτίσιμο” μιας ενεργητικής προσωπικότητας.

Στην υπηρεσία του ενεργητικού μαθητή θέτουμε όλα εκείνα τα μέσα που πιστεύουμε ότι θα αφυπνίσουν την κρίση του, θα ενεργοποιήσουν και θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κι έτσι θα καταλάβει γιατί όλα αυτά που μαθαίνει είναι χρήσιμα.

  • ο δάσκαλος – συνεργάτης
  • το εργαστήρι διαβάσματος
  • η φιλόξενη βιβλιοθήκη
  • ο χώρος που μπορεί να εκφράζεται
  • η τεχνολογία, όπως θα έπρεπε να χρησιμοποιείται

Στο “περί αγωγής”: ΔΕ θέλουμε να είμαστε ακόμα ένα φροντιστήριο γι’ αυτό τολμάμε ανατροπές!

Έχουμε τη διάθεση και την υποδομή να γίνουμε άλλοτε ο οδηγός και άλλοτε ο συνοδοιπόρος σ’ ένα ταξίδι για την κατάκτηση της γνώσης γεμάτο ενδιαφέροντα και εμπειρίες ζωής!

Ποιοι είμαστε…

Το «περί αγωγής» το δημιουργήσαμε σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, όπου η οικονομική κρίση ήρθε απλώς για να συμπληρώσει τη γενικότερη κρίση αξιών, προτύπων, αρχών που χαρακτηρίζει την εποχή μας.

Το σχεδιάσαμε με γνώμονα την αγάπη για το παιδί και τον έφηβο και με μοναδικό στόχο τον κορεσμό της ψυχής και του πνεύματος με ΠΑΙΔΕΙΑ, γνώση, δηλαδή, που σκοπό έχει τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων και ισχυρών προσωπικοτήτων, αλλά και ανθρώπων με αυξημένες ικανότητες, κατάλληλων να στελεχώσουν μια νέα απαιτητική αγορά εργασίας.

Ξεκινώντας από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με «όχημα» την τεχνολογία και κυρίαρχο «εργαλείο» τον καταρτισμένο, εμπνευσμένο δάσκαλο, αναλαμβάνουμε τη μελέτη των μαθητών του Δημοτικού σε ένα χώρο σύγχρονο, ευχάριστο, όπου κανείς «μαθαίνει να μαθαίνει»!

Στο Γυμνάσιο και μέχρι τη Δεύτερη τάξη του Γενικού Λυκείου υποστηρίζουμε τους μαθητές μας στο γλωσσικό μάθημα (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση), καθώς και στα Μαθηματικά και στη Φυσικοχημεία με μια άριστη ομάδα διδασκόντων των αντίστοιχων ειδικοτήτων, με εξατομικευμένη μεθοδική καθοδήγηση και μελέτη που στοχεύουν στην κατάκτηση της Γνώσης και στην επιτυχία σε κάθε γραπτή δοκιμασία.

Στην Τρίτη τάξη του Λυκείου αναλαμβάνουμε τις Ανθρωπιστικές και Παιδαγωγικές Σπουδές, τις Θετικές και Τεχνολογικές με προσανατολισμό προς την επιτυχία. Όπλα μας: η πολυετής εμπειρία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, όπου εγώ η ίδια αλλά και όλη η ομάδα των διδασκόντων έχουμε στο ενεργητικό μας μια πολυετή πορεία με πάμπολλες επιτυχίες, η πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, η μεθοδική οργάνωση και πάνω απ’ όλα η αγάπη, το μεράκι, η δίψα για το τελεσφόρο «κυνήγι» της γνώσης και της επιτυχίας.

Αυτό, το οποίο όλοι εμείς που υπηρετούμε την εκπαίδευση είτε από το μετερίζι του δημόσιου σχολείου, είτε από το σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο της φροντιστηριακής διδασκαλίας, γνωρίζουμε καλά, είναι ότι:

«Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει, όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται!». Η ρήση αυτή περιγράφει και χαρακτηρίζει απόλυτα το «περί αγωγής».


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ | ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

14:00-21:00

Τρίτη

14:00-21:00

Τετάρτη

14:00-21:00

Πέμπτη

14:00-21:00

Παρασκευή

14:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed