ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ | ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΙΛΙΑ

Έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές μας. Στα φροντιστήρια μας κάθε μαθητής αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, γιατί συνδυάζεται η επιστημονική γνώση με την αμεσότητα και το συνεργατικό πνεύμα των διδασκόντων.

Το φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΙΛΙΑ λειτουργεί στους Μολάους από το 1999 με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και με πρωτιές στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο φροντιστήριο μας η διδασκαλία υπερέχει και διαθέτει εκφραστικότητα, ποιότητα και εμπειρία. Πεπειραμένοι, ειδικευμένοι καθηγητές, με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, εκπαιδευτικοί που διαθέτουμε επιμονή και ευαισθησία απέναντι στον μαθητή και στην προσπάθειά του.

Σε κάθε ανάγκη του μαθητή είμαστε δίπλα του, συνοδοιπόροι και καθοδηγητές!!!


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ | ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΙΛΙΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαριέττα 14/09/2021 17:26
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Το “όνομα” του φροντιστηρίου είναι συνυφασμένο με την επιστημονική γνώση, την αδιάκοπη προσπάθεια, τις υψηλές επιδόσεις και τις διαχρονικές επιτυχίες! Τα έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα μέλη του στέκονται στο πλευρό του μαθητή και τον βοηθούν να κατακτήσει τα όνειρά του!

Γιάννης Μυώνακος 29/08/2021 18:18
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Το καλύτερο φροντιστήριο του Δ Μονεμβασιάς! Δεν είναι τυχαίο που το εμπιστεύονται γονείς και παιδιά χρόνια τώρα!

Μαριαλένα 28/08/2021 13:53
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Το καλύτερο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης της Λακωνιας! Είχα την ευλογία να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας προσφέροντας μου γνώση, κουράγιο, θάρρος και στο τέλος μια μεγάλη επιτυχία, καθώς κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Εμπιστευτείτε το φροντιστήριο «Μέθοδος» και η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη!

Γεώργιος Τσορομώκος 12/08/2021 21:28
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Ως απόφοιτος δύο Πανεπιστημίων και νυν εκπαιδευτικός οφείλω να καταθέσω στην εμπειρία μου ως μαθητής στα έδρανα του φροντιστηρίου Μέθοδος. Είναι ένα φροντιστήριο με διαχρονικές επιτυχίες και εκπαιδευτική αρτιότητα σε όλες τις εκφάνσεις του. Προσωπικά τολμώ να πω πως αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα να επιτύχω στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 18.514 μόρια, εν έτη 2003. Με μία φράση: «Το φροντιστήριο Μέθοδος συνδυάζει τον επαγγελματισμό με το ανθρώπινο πρόσωπο».