ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ | ΦΙΛΟ ΛΟΓΙΚΟΝ

Το Πιστοποιημένο Φροντιστήριο Φιλολογικών Μαθημάτων «φίλο…ΛΟΓΙΚΟΝ» απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ, που στοχεύουν στην επιτυχία.

Με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη του κάθε μαθητή, υπόσχεται μια ποιοτική και στοχευμένη προετοιμασία από τα πρώτα του βήματα στη Δευτεροβάθμια έως και την είσοδό του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

  • Λειτουργούν τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου στα οποία διδάσκεται η Νεοελληνική Γλώσσα, η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Ιστορία, καθώς και Αρχαία κείμενα από μετάφραση (Οδύσσεια, Ιλιάδα, Ελένη). Βασικός στόχος είναι η απόκτηση όλων των απαιτούμενων γνώσεων που θα βοηθήσουν τους μαθητές στην ομαλή μετάβασή τους στα μαθήματα του Λυκείου.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

  • Α’ Λυκείου: Η Α’ Λυκείου είναι τάξη προετοιμασίας, εξοικείωσης με τους νέους τρόπους διδασκαλίας και αξιολόγησης, καθώς και προσανατολισμού του μαθητή όσον αφορά στις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές του.
  • Β’ Λυκείου: Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής προσανατολισμού σπουδών, κατά την οποία ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζεται για τη μελέτη της ύλης των Πανελληνίως εξεταζόμενων μαθημάτων.
  • Γ’ Λυκείου: Η Γ’ Λυκείου αποτελεί την τελευταία τάξη πριν ο μαθητής περάσει το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η σημασία της ομαλής και ορθής εκμάθησης της διδακτέας ύλης, αλλά κυρίως η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την περάτωσή της αποτελούν τα βασικά συστατικά για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Απαραίτητο στοιχείο της διαδικασίας αποτελεί, περαιτέρω, και η σωστή ψυχολογική υποστήριξη, αφού η σωματική και συναισθηματική φόρτιση απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση και υποστήριξη για τον κάθε μαθητή.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΑΛ

  • Λειτουργούν τμήματα για όλες τις τάξεις των ΕΠΑΛ, όπου οι μαθητές εξοικειώνονται με τους νέους τρόπους διδασκαλίας και αξιολόγησης, καθώς και προσανατολισμού τους όσον αφορά στις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές τους.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ | ΦΙΛΟ ΛΟΓΙΚΟΝ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
MrMpiliass21 10/08/2022 11:38
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Άψογη η Κυρία Βούλα, με απίστευτη μεταδοτικότητα και όρεξη να αποκτήσουν τα παιδιά τις σωστές βάσεις για μια σίγουρη επιτυχία!
Στα συν η ενημέρωση προς τους γονείς και το τεράστιο ενδιαφέρον για την σωστή καθοδήγηση κάθε παιδιού.
Ειδικεύεται επίσης και στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.