ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ | ΕΠΑΓΩΓΗ

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης του Κερατσινίου, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των μαθητών και τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτικού χώρου στην περιοχή της Αμφιάλης.
Κίνητρο σ΄αυτό το εγχείρημά μας είναι η αγάπη για τους μαθητές και η πεποίθηση ότι έχουμε τον τρόπο να τους οδηγήσουμε στην επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.
Έχοντας προετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές με επιτυχία, ξέρουμε πια πως η προσπάθεια δεν είναι πάντα ικανή για να πετύχει ένα παιδί το στόχο του. Τις περισσότερες φορές είναι αναγκαία η σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη, σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο, από τις τάξεις του Γυμνασίου μέχρι τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Για μας ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός.
Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του και να ενισχύουμε τις δεξιότητες και ικανότητές του· να βοηθήσουμε να ανακαλύψει αυτό που του ταιριάζει και να μπορέσει να το πραγματοποιήσει.

Με ένα επιτελείο έμπειρων και άριστα καταρτισμένων καθηγητών, οι οποίοι διδάσκουν πολλά χρόνια στην περιοχή μας, με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις, σε ένα άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον θα είμαστε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχία!

Υπηρεσίες:

  • Υπεύθυνος Καθηγητής
  • Ενημέρωση Γονέων
  • Online Καρτέλα Μαθητή
  • Προσανατολισμός Σπουδών
  • Συμπλήρωση Μηχανογραφικού
  • Υπολογισμός Μορίων

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ | ΕΠΑΓΩΓΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θωμάς 27/09/2020 19:00
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Κάνουν εξαιρετική δουλειά..