Αναζήτηση

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ | ΠΑΤΡΑ | GOETHE – ZENTRUM PATRAS

Το Goethe-Zentrum Patras, συνώνυμο με τη διδασκαλία των Γερμανικών στη Πάτρα, λειτουργεί από το 2000 ως επίσημος αντικαταστάτης του πρώην Goethe-Institut Πατρών.

Tα Γερμανικά αποτελούν μια από τις σημαντικότερες γλώσσες στον ευρωπαϊκό χώρο. Για το λόγο αυτό, αξίζει να μάθετε Γερμανικά. Προσφέρουμε τμήματα Γερμανικών που αντιστοιχούν στην κλίμακα επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει :

  • Τμήματα προσχολικής ηλικίας
  • Τμήματα για παιδιά και εφήβους
  • Τμήματα για ενήλικες (κανονικά, εντατικά, ειδικά)

Ειδίκευσή μας η γερμανική γλώσσα, στόχος μας η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που αποσκοπούν στη γρήγορη μεθοδική και σωστή εκμάθηση των Γερμανικών και οδηγός μας η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον κάθε μας μαθητή!

Εάν αναρωτιέστε, γιατί εσείς ή το παιδί σας θα πρέπει να μάθετε Γερμανικά, έχουμε μερικές απαντήσεις:

  • Η γερμανική γλώσσα κατέχει αυτή τη στιγμή την ένατη θέση παγκοσμίως στις γλώσσες που ομιλούνται περισσότερο στο ν κόσμο: περίπου 185 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γερμανικά.
  • Μετά τα Αγγλικά, τα Γερμανικά είναι η δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα παγκοσμίως στο εμπόριο, τον τουρισμό και τη διπλωματία. 
  • Η γνώση των Γερμανικών αυξάνει τις πιθανότητες απασχόλησης σε γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες ή τη Γερμανία.
  • Μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας υπάρχουν διμερείς συμφωνίες για ανταλλαγές μαθητών και φοιτητών. Πέραν τούτου το γερμανικό κράτος χορηγεί ένα μεγάλο αριθμό υποτροφιών για σπουδές στη Γερμανία όπως και ερευνητικές υποτροφίες σε αλλοδαπούς επιστήμονες.

Αν δεν έχετε χρόνο να έρχεστε τακτικά στο Goethe-Zentrum, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για online μαθήματα στο Goethe-Institut. Ρωτήστε μας! Περισσότερες πληροφορίες για εξετάσεις και επίπεδα γλώσσας μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στους χώρους μας!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Επικοινωνήστε με e-mail
Οδηγίες για την Διαδρομή

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
μανόλης τερνιωτης 18/09/2019 15:24
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

για γερμανικά μόνο εδώ!!άριστη μέθοδοι διδασκαλία της γερμανικής.

Πάνω
Φορτώνει…