Αναζήτηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ | ΤΗΝΟΣ | ΦΩΤΟΓΡΑ.. ΦΩΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΒΕΛΥΝ.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ,ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΒΕΛΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.

Η Έβελυν από παιδί ανήσυχο πνεύμα, πάντα θυμάται τον εαυτό της να θαυμάζει τα μικρά απλά πράγματα που υπήρχαν γύρω της. Τα έντονα χρώματα των λουλουδιών, τα γκρίζα σύννεφα ,τις σταγόνες της βροχής στο τζάμι, τις γιαγιάδες στις αυλές των χωριών. Από παιδί ακόμα δήλωνε πως μεγαλώνοντας ήθελε να γίνει φωτογράφος για να μπορεί να ’’ κλειδώνει’’ κάθε ομορφιά γύρω της κ κάθε σημαντική στιγμή της ζωή της που δεν ήθελε να ξεχάσει ποτέ.

Σπούδασε στην Αθήνα στην ακαδημία δημιουργικής φωτογραφίας και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο Manchester της Αγγλίας. Φωτογραφικά της θέματα έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικό και ξένο τύπο, και έχει λάβει μέρος ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Manchester και Lichtenstein.

Ο Νίκος από την άλλη σούπερ γκατζετάκιας αλλά κ πολυμήχανος ακολούθησε την μόδα που επέβαλε η τότε εποχή Σπούδασε προγραμματισμό και πολυμέσα Η/Υ. Στη πορεία και έχοντας ήδη το καλλιτεχνικό δαιμόνιο στη οικογένεια αναζήτησε κάτι που θα τον έκανε πιο παραγωγικό στην δουλεία του κάτι που θα τον γέμιζε με περισσότερα ενδιαφέροντα μιας κ ο Νίκος πλήττει με την στασιμότητα κ συνεχώς ψάχνει νέα πράγματα και νέες τεχνολογίες. Ασχολήθηκε με την λήψη και επεξεργασία βίντεο.(μοντάζ)

Τα δύο αδέλφια ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους εργάστηκαν πάνω στο αντικείμενο τους για περισσότερο από 10 χρόνια. ‘Ώσπου.. Συλλέγοντας εμπειρίες κ περίσσια αγάπη για το επάγγελμά τους ο Νίκος κ η Έβελυν κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τόσων χρόνων πραγματικότητα.

ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗ Η ΕΒΕΛΥΝ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !


ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ | ΤΗΝΟΣ | ΦΩΤΟΓΡΑ.. ΦΩΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-14:30

Τρίτη

09:00-14:30 & 17:30-21:00

Τετάρτη

09:00-14:30 & 17:30-21:00

Πέμπτη

09:00-14:30

Παρασκευή

09:00-14:30 & 17:30-21:00

Σάββατο

09:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παναγιωτης Λαμψας 21/11/2019 13:16
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση

Απλά ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!

Πάνω
Φορτώνει…