ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | FANTASY CLEANING

Η “Fantasy Cleaning” σας παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τη νέα της δραστηριότητα, που αφορά την παραγωγή και διάθεση προϊόντων καθαρισμού (απορρυπαντικά, χαρτικά, καθαριστικά, εργαλεία κ.λ.π.)

Παράλληλα διαθέτει στην αγορά προϊόντα ατομικής περιποίησης (Σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κ.λ.π) υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα ατομικής περιποίησης είναι εμπλουτισμένα με ενισχυμένη ποσότητα αρώματος, με σύμπλεγμα οργανικών ιχνοστοιχείων όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο και Χαλκό αλλά και οργανικούς ρυθμιστές, βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, πανθενόλη και εκχύλισμα αλόης.

Όλα τα προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας σε ασυναγώνιστες τιμές και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες και εμπόρους αλλά και σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό.

Επικοινωνήστε άμεσα με τo τηλ. 2105710323 και κλείστε άμεσα ένα ραντεβού με πωλητή της εταιρίας μας, ώστε να σας επισκεφτεί στον χώρο σας και να σας δώσει μια προσφορά που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Το συνεργείο καθαρισμού της FANTASY CLEANING SERVICE στο Περιστέρι αποτελεί τμήμα της εταιρείας, η οποία εκτός από αρχικούς και γενικούς καθαρισμούς κτιρίων, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως την τεχνική συντήρηση εγκαταστάσεων, τη συντήρηση χώρων πρασίνου, την ενοικίαση μηχανημάτων καθαριότητας κ.λ.π.

Η εταιρεία μας Fantasy Cleaning Service στο Περιστέρι, είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και συντηρήσεως καθαρισμού. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά επαγγελματικά υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, η εταιρεία μας αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα καθαρισμούς όπως:

  • Αρχικούς καθαρισμούς κτιρίων
  • Συντήρηση κτιρίων
  • Εργασιακούς καθαρισμούς
  • Καθαρισμούς σαλονιών και καθισμάτων
  • Καθαρισμούς περσίδων και δαπέδων
  • Καθαρισμούς υαλοπινάκων κ.α.

Εμπιστευτείτε μας και καθαρίσατε!ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | FANTASY CLEANING - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ικαρίας 8, Περιστέρι, Τ.Κ.12134

GPS

38.0025845, 23.7050937

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed