ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑ | LAVSTAR ΟΕ

Αντικείμενο της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων. Άριστης ποιότητας προϊόντα τα οποία συνεχώς αναπτύσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της LAVSTAR είναι η μεγάλη γκάμα προϊόντων της, η ευελιξία της, η συνέπεια, το εξειδικευμένο προσωπικό της και η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρία μας πλέον είναι δικτυωμένη σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει ακόμα καθώς περισσότερα άτομα αναζητούν τα προϊόντα μας.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρία μας αναζητά συνεχώς καινούρια προϊόντα αλλά και την βελτίωση των είδη υπαρχόντων προϊόντων για τις συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες των πελατών μας. Ο σκοπός της εταιρίας μας δεν έχει αλλάξει στο βάθος χρόνου αλλά προσπαθούμε τα προϊόντα μας να είναι πάντα ανώτερης ποιότητας και να μπορούν να τα αγοράζουν και οι ποιο οικονομικά ασθενέστερη, απολαμβάνουν όλοι την καθαριότητα και την υγιεινή στα σπίτια τους.

Το προσωπικό του εργοστασίου αποτελείται από πεπειραμένα άτομα με μεγάλες γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Επειδή όμως οι ανάγκες των πελατών μας αλλάζουν και συνεχώς αυξάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται σεμινάρια με σκοπό την διαρκή ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με τις καινούριες μεθόδους παραγωγής.

Το εργοστάσιο λειτουργεί με όλες τις νόμιμες άδειες και όλους τους νόμιμους ποιοτικούς ελέγχους που ορίζει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η εταιρία LAVSTAR O.E. έχει πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 για την Παραγωγή, την Εμπορία και Διακίνηση Απορρυπαντικών καθώς και για την Τεχνική Υποστήριξη Πελατών.

Προϊόντα:

  • Είδη Σπιτιού
  • Είδη Αυτοκινήτου
  • Ειδικά Προϊόντα
  • Φυτικά Προϊόντα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑ | LAVSTAR ΟΕ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-15:00

Τρίτη

8:00-15:00

Τετάρτη

8:00-15:00

Πέμπτη

8:00-15:00

Παρασκευή

8:00-15:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed