Ξεκινήσαμε το 1992 με επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών και με εμπορία ειδών ζαχαροπλαστείου. Το 2002 δημιουργήσαμε το δικό μας εργαστήρι ζαχαροπλαστικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης. Το 2014 μεταφερθήκαμε σε κτίριο στην βιομηχανική περιοχή Αγχιάλου εμβαδού 1200 τμ. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την παρασκευή των προϊόντων μας και σε όλη την γραμμή παραγωγής μας ακολουθούμε τα πρότυπα του συστήματος διασφάλισης ποιότητας HACCP.

Όλα αυτά τα χρόνια η συνέπεια μας στην ποιότητα και στους χρόνους παράδοσης διευρύνει το πελατολόγιο μας και πλέον προμηθεύουμε με προϊόντα μας όλη την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Προτεραιότητα μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας και παράλληλα η προσαρμογή του τιμοκαταλόγου μας στις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας.

Από αυτό το βήμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που μας δείχνουν εμπιστοσύνη τόσα χρόνια και να καλωσορίσουμε όσους επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Κεράσματα (32 είδη)
  • Κουλουράκια (48 είδη)
  • Πτι-φουρ (33 είδη)

ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΤΟΥΡΤΕΣ
Στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής μας δημιουργούμε για εσάς την τούρτα του γάμου σας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας. Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά υλικά της περιοχής μας για τα κεράσματα και τα προφιτερόλ των καλεσμένων σας.


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-18:00

Τρίτη

08:00-18:00

Τετάρτη

08:00-18:00

Πέμπτη

08:00-18:00

Παρασκευή

08:00-18:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed