ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΑΦΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | COLOR GLO

Η Color Glo International εξειδικεύεται στην επισκευή και την βαφή ταπετσαρίας, και παρέχει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε λογικές τιμές.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Μινεάπολις της Μινεσότα το 1971 και μέχρι σήμερα η ιδιοκτήτριά της και υπεύθυνη για την λειτουργία της, είναι η ίδια οικογένεια, γεγονός που αποδεικνύει την συνέπεια και τη μεγάλη εμπειρία της στον χώρο.

Με την πάροδο των χρόνων, το υποκατάστημα της Color Glo στους Αγίους Αναργύρους εξελίχθηκε σε μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες.

Η επιλογή των υπηρεσιών της εταιρείας μας, των σχετικών κατά κύριο λόγο με την επισκευή και τη βαφή ταπετσαρίας, εγγυάται άψογη εξυπηρέτηση, άμεσα και οικονομικά, συσσωρευμένες γνώσεις, τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διατίθενται.

Οι πρωτεύουσες υπηρεσίες επισκευών σε αυτοκίνητα καλύπτουν ζημιές στο δέρμα, όπως είναι το ξεθώριασμα του χρώματος, οι επιφανειακές τριβές, τα γδαρσίματα, τα κοψίματα, τα τρυπήματα, τα καψίματα, οι ζημιές από κατοικίδια, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας εξειδικεύεται και στην αφαίρεση των περισσότερων ειδών λεκέδων.

Όπως είναι γνωστό, το δέρμα αλλοιώνεται με τον χρόνο από τη φυσιολογική καθημερινή χρήση, όμως οι τεχνικοί της Color Glo στους Αγίους Αναργύρους διαθέτουν τις γνώσεις, τα προϊόντα και φυσικά την ικανότητα να αποκαταστήσουν τους τρεις τύπους δέρματος οι οποίοι κατασκευάζονται πιο ευρέως: το κατεργασμένο δέρμα, το δέρμα (με προστασία) ανιλίνης και το δέρμα νούμπουκ.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι τα καλά αποτελέσματα και οι ανώτερες υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της όσο αφορά στην επισκευή και τη βαφή ταπετσαρίας και των σχετικών εργασιών.

Με την παραγωγή των δικών μας προϊόντων και την εστίαση στην ποιότητα, ήμασταν πάντοτε σε θέση να παρατείνουμε τη μακροχρόνια χρήση του δέρματος σε αυτοκίνητα και έπιπλα, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η δαπανηρή αντικατάσταση των συγκεκριμένων ειδών.

Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα για παροχή συμβουλών σχετικά με τις σωστές τεχνικές συντήρησης, έτσι ώστε το δέρμα να διατηρήσει την ανθεκτικότητά του.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΑΦΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | COLOR GLO - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σκρα 58, Άγιοι Ανάργυροι, Τ.Κ.13562

GPS

38.050026226815, 23.734402265618

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed