Άμπελος – Πέτρινα Σπιτάκια

Η Γεωργία και ο Τζίμης είναι δύο νέοι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία. Γέννημα θρέμμα της περιοχής, ο Αη Γιάννης είναι και για τους δύο το ορμητήριο τους και ταυτόχρονα η ξεκούρασή τους. Αγαπάνε τον τόπο τους, κυρίως όμως τον σέβονται.
Ξεκίνησαν λοιπόν πριν λίγα χρόνια να δώσουν πνοή στο όνειρό τους. Δημιούργησαν την Άμπελο με συστατικά την αγάπη, τη φιλοξενία και την επιθυμία να αναδείξουν τον τόπο τους και την ευρύτερη περιοχή, που πραγματικά κερδίζει τον επισκέπτη και έχει να του προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής, απόδρασης και φυσικού κάλλους.

Στην Άμπελο ο επισκέπτης θα βρει 6 σπιτάκια άρτια κατασκευαστικά, με πλήρη εξοπλισμό και λειτουργικότητα. Την υψηλή αισθητική και την προσωπική φροντίδα της Γιωργίας και του Τζίμη ο επισκέπτης τις βιώνει σε κάθε γωνιά των χώρων. Εύκολα θα νοιώσει «σαν το σπίτι του» ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσει μικρές πολυτέλειες των χώρων που συνεισφέρουν πρόσθετα σε ένα αξέχαστο σύνολο ως επιλογή για οληγοήμερες αλλά και πολυήμερες ακόμη διακοπές.

Στην Άμπελο είστε ευπρόσδεκτοι όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ η Γιωργία και ο Τζίμης μπορούν να σας εγγυηθούν ότι τόσο η διαμονή σας όσο και η γνωριμία σας με την περιοχή θα σας αφήσουν αλησμόνητες αναμνήσεις που πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσουν πάλι εδώ…
….στην Άμπελο στον Αη Γιάννη Αρκαδίας!

Εξωτερικοί Χώροι

Η Άμπελος αποτελείται από 3 αυτόνομα κτίσματα ενταγμένα σε ένα ενιαίο σύνολο με τον περιβάλλοντα χώρο. Κάθε σημείο του εξωτερικού χώρου είναι μοναδικό, φροντισμένο ιδιαίτερα, διαφορετικό και παράλληλα πλήρως εναρμονισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Τα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από τα υλικά του τόπου, την πέτρα και το ξύλο, συνδυασμένα έτσι ώστε με την πρώτη ματιά να προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.
Το κάθε σπίτι διαθέτει βεράντα με θέα μέχρι τον Αργολικό κόλπο.

Φωτισμένα από παντού με ήλιο και πλημμυρισμένα από το Αγιάζι του Μαλεβού σου δίνουν την αίσθηση του όμορφου, του ωραίου, και του αληθινού.

Εσωτερικοί Χώροι

Η αίσθηση της φιλοξενίας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια είναι οι κύριες εντυπώσεις που δημιουργούν τα σπιτάκια στον επισκέπτη. Το καθένα ξεχωριστό, γίνεται αμέσως οικείο και αγαπημένο ως η ιδανική διαμονή γι αυτούς που αναζητούν άνεση, θαλπωρή και χαλάρωση στις αποδράσεις τους από το στρες της καθημερινότητας.

Κάθε σπιτάκι διαθέτει

  • παραδοσιακό τζάκι
  • αυτόνομη θέρμανση
  • TV
  • DVD
  • HI-FI
  • INTERNET
  • ψυγείο
  • mini bar
  • χρηματοκιβώτιο.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Άγιος Ιωάννης, Κυνουρίας

GPS

37.358092921301, 22.637553762214

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Δωμάτια
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed