Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια WILLY’S σας περιμένουν το φετινό καλοκαίρι πλήρως ανακαινισμένα να σας φιλοξενήσουν σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον. Το συγκρότημα αποτελείται από 12 δίκλινα δωμάτια επιπλωμένα και 2 επιπλωμένα διαμερίσματα τεσσάρων ατόμων.

Τα δωμάτια ανήκουν στην Α’ κατηγορία και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνεση και ξεκούραστη διαμονή. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια WILLY’S βρίσκονται στην Ποσειδωνία Σύρου ακριβώς στην παραλία του Βούλγαρη.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια WILLY’S είναι χτισμένα στην κυκλαδική αρχιτεκτονική και όλοι οι χώροι είναι διαμορφωμένοι με καλαισθησία και λεπτομέρεια στις απαιτήσεις των πελατών. Όμορφες γωνιές με βοκαμβίλιες, κήπος με ελιές και αμπέλια που δημιουργούν σκιές, υπέροχοι φωτισμοί ολόγυρα στην αυλή.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Willy’s ανήκουν στην Α’ κατηγορία και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνεση και ξεκούραστη διαμονή. Στον χώρο υποδοχής μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ το οικογενειακό περιβάλλον είναι πάντα στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της διαμονής σας για οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση. Υπηρεσίες: (πιστωτική κάρτα, κλιματισμός).

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ποσειδωνία, Σύρος, 84100

GPS

37.38953271726002, 24.889182956489663

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Δωμάτια
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed