Με διαδρομή 56 χλμ. από την Aρτα, μέσα σε χαμηλή βλάστηση, παίρνοντας γεύση από το άρωμα των αγριολούλουδων και με τη θέα της λίμνης στο φράγμα πουρναρίου, λιγότερο από μια ώρα, βρισκόμαστε στο χωριό που ακούει στο όνομα Βουργαρέλι.

Εκεί ανάμεσα στις σημαίες θα διαβάσετε το όνομα του Αρχοντικού «ΒΙΛΑ ΣΟΦΙΑ». Δεν χρειάζεται κόπος για να οδηγηθείτε στην αυλόπορτα του αρχοντικού. Σας περιμένει ένα σφίξιμο παλάμης με ένα εγκάρδιο χαμόγελο.

Θα νιώσετε ανθρώπινη ζεστασιά και αξιοπρέπεια, θα σας κεράσουμε ότι έχουμε και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να επιλέξετε το δωμάτιο σας. Θα σας σκεπάσουμε με Αρχοντικά σεντόνια και θα σας εξυπηρετήσουμε με σχολαστική καθαριότητα.

Όταν ξυπνήσετε θα πάρετε πρωινό με πλήρη επάρκεια, όσο θέλετε. Μέσα και ζεστή πίτα, με δική μας συνταγή. Θα πιείτε τον καφέ σας και θα σας πούμε που πάει ο δρόμος.

Περπατείστε μέσα στα έλατα και τα πλατάνια – σκύψτε και πιείτε νερό από παραδοσιακό κανάλι. Συντροφέψτε τα αιγοπρόβατα στις πλαγιές και τα φαράγγια. Φωνάξτε και η φωνή σας θα παράγει αντίλαλο.

Και όταν ο καιρός γίνεται χειμώνας, ένα διαμπερές τζάκι αναμμένο με κούτσουρα θα φωτίζει το πρόσωπό σας και θα σας καλέσει να κάτσετε στα παραδοσιακά στροσίδια. Μπορεί να ζητήσετε κάστανα βγαλμένα απ’ τα κάρβουνα, και ρακί – θα τα έχετε. Και ας μη ξεχάσουμε, μπορείτε να ρίξετε τα ζάρια στο τάβλι ή να ξοδέψετε τις βραδινές ώρες σε μπιρίμπα. Είναι θέμα επιλογής και διάθεσης.

Όταν αποφασίσετε να φύγετε αφήστε στο βιβλίο επισκέψεων τις εντυπώσεις σας.


Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Βουργαρέλι, Άρτας 47045

GPS

39.37024501621858, 21.182668844080126

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed