ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΠΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η επιχείρησή μας “ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, δραστηριοποιείται με το κλάδεμα και την κοπή δέντρων, καθώς και με την ενοικίαση καλαθοφόρων προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας 2 σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα, με δυνατότητα ανύψωσης έως 27,5 μέτρα, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε, καλύπτοντας τις ανάγκες δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ αναλαμβάνουμε την κοπή και το κλάδεμα δέντρων, ενώ με τα ανυψωτικά καλαθοφόρα που διαθέτουμε, μπορούμε να προσεγγίσουμε ψηλά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε άμεσα και σωστά αποτελέσματα.

Παράλληλα, παρέχουμε τα σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματά μας προς ενοικίαση, για το χρονικό διάστημα που τα χρειάζεστε, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και ταχύτητα οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε σε ψηλά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ στις ανυψώσεις και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για κλαδέματα, κοπές δέντρων και ενοικίαση καλαθοφόρων ενώ στόχος μας είναι πάντα η πλήρη κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ για αξιόπιστη εταιρεία ανυψώσεων που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και επικεντρώνεται στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, είμαστε εδώ για εσάς.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΠΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ναπολέοντος Λαμπελέτ 41, Πειραιάς 185 41

GPS

37.957903111007, 23.660999114895

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed