ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ | CORFU EXPLORE BOATS

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επισκεφτείτε τη δυτική πλευρά της Κέρκυρας από το σκάφος. Ελάτε στην CORFU EXPLORE BOATS και εξερευνήστε με σκάφος για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία και να ανακαλύψετε υπέροχες παραλίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ξύλινο παραδοσιακό σκάφος, ένα σκάφος με αυτόνομη μηχανή, ή ένα σκάφος γρήγορο και ασφαλές, με το δικό μας καπετάνιο…

  • Εύκολη εκκίνηση: Δεν απαιτείται εμπειρία. Πριν ξεκινήσετε μόνοι με το σκάφος, θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί για 15 λεπτά κάνοντας ένα σύντομο γύρο μαζί. Θα λάβετε επίσης ένα χάρτη με τις παραλίες προς ανακάλυψη.
  • Πρόσθετα κόστη: Τα καύσιμα χρεώνονται επιπλέον. Ξεκινάτε με τη δεξαμενή γεμάτη και ελέγχουμε την κατανάλωση αφού επιστρέψετε. Η κατανάλωση εξαρτάται από τη διάρκεια και τη χρήση του σκάφους. Μπορούμε να σας δώσουμε μια εκτίμηση κατόπιν αιτήματος.
  • Ασφάλιση: Το σκάφος είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση αστικής ευθύνης έναντι τρίτου. Ωστόσο, εάν εντοπιστεί ζημιά στο σκάφος, αυτή θα είναι εις βάρος σας. Σας συμβουλεύουμε να μην πλησιάζετε πολύ κοντά σε παραλίες, σε άλλα σκάφη και ανθρώπους για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΛΙΑΠΑΔΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ SKIPPER ΚΕΡΚΥΡΑ


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ | CORFU EXPLORE BOATS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κώστας Κ. 03/09/2020 15:16
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Αξίζει να διαθέσετε ένα ποσό και να νοικιάσετε σκάφος. Φέτος ήταν μια μοναδική εμπειρία!!!