ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ | AFROS

Η επιχείρηση μας “Afros Rent a boat” η οποία εδρεύει στο Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείτε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της ενοικίασης ταχύπλοων.

Σε μια περιοχή όπου οι άνεμοι περιορίζονται σε μέτριους και σπανίως δυνατούς με τις Σπέτσες στα τρία ναυτικά μίλια και μια ακτογραμμή από τον Άγιο Εμιλιανό μέχρι την Κορακιά παραδεισένια, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είμαστε το πρώτο θέμα των διακοπών σας.

Εάν αναζητάτε ένα εύκολο μέσο για να προσεγγίσετε τις απόκρυφες παράλιες από το Πόρτο Χέλι, τις Σπέτσες και τις γύρω περιοχές, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες με άλλον τρόπο, μπορεί να ενοικιάστε ένα ταχύπλοο από την εταιρεία μας σε οικονομική τιμή.

Με την άνεση και την ευελιξία που σας παρέχουν τα ενοικιαζόμενα ταχύπλοα της επιχείρησής μας, ζήστε την απολυτή εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης που σας αξίζει για την περίοδο των διακοπών σας.

Η πλοήγηση των πολυεστερικών σκαφών μέχρι 30HP στην Ελλάδα είναι δυνατόν να γίνει ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ. Για μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ.

Πριν την παραχώρηση του σκάφους πραγματοποιείται η απαραίτητη εκπαίδευση – γνωριμία σας με το σκάφος.

Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε αξιόλογα σκάφη προς ενοικίαση σε προσιτές τιμές.

Από το 2009 εκπαιδεύουμε υποψηφίους χειριστές ταχυπλόων σκαφών για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις στα κατά τόπους λιμεναρχεία προς απόκτηση της ανάλογης άδειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ | AFROS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-19:00

Τρίτη

8:00-19:00

Τετάρτη

8:00-19:00

Πέμπτη

8:00-19:00

Παρασκευή

8:00-19:00

Σάββατο

8:00-19:00

Κυριακή

8:00-19:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed