ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ | ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑΣ | ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Α.Ε. επίσημος συνεργάτης της NISSAN από το 1974 μέχρι και σήμερα παρέχει υποδειγματική εξυπηρέτηση στην αγορά και την συντήρηση του δικού σας αυτοκινήτου NISSAN. Πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε σίγουρα και υπεύθυνα.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
H NISSAN ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διαθέτει σύγχρονο και εξοπλισμένο συνεργείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η αποκλειστικότητα στον νομό, μας κάνει ακόμα πιο αντάξιους και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών. Ο υπεύθυνος του συνεργείου Καραπουλιτίδης Νικόλαος καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό με την συνεχή μετεκπαίδευση και πολυετή πείρα, εγγυώνται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου συμβάλλοντας με την τεχνογνωσία τους στην άριστη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

Ο Αχιλλέας Σιδηρόπουλος με την διορατικότητά του δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στον νομό Πέλλας.Θέτοντας σαν πρωταρχικό μας στόχο ,την δική σας εξυπηρέτηση προχωρήσαμε στην υλοποίηση της νέας κάθετης μονάδας ΝISSAN στον νομό.
Στα 11.000τ.μ. των εγκαταστάσεων μας θα βρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άνετο parking, έκθεση αυτοκινήτων,πλήρης οργανωμένο συνεργείο,τμήμα ανταλλακτικών-αξεσουάρ,τμήμα ασφαλειών,τμήμα ανταλλαγών και πωλήσεων μεταχειρισμένων. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε σε συνδυασμό πάντα με το εξειδικευμένο,έμπειρο τεχνικό προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας.
Διαθέτουμε όλα τα μοντέλα NISSAN ετοιμοπαράδοτα, test drive, ενώ οι έμπειροι συνεργάτες βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας, να εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν για την σωστή επιλογή.
Παρέχουμε και ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τις δικές σας ανάγκες.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ | ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑΣ | ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

4ο χλμ Σκύδρας - Αριδαίας

GPS

40.798802, 22.153136

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed