Τα ΑIOLIS Apartments βρίσκονται στην είσοδο του Σιγρίου και είναι πάνω στη θάλασσα. Από τα μπαλκόνια τους αγναντεύεις το πέλαγος, το νησάκι και τα πλοία που περνάνε στο Αιγαίο.
Τα ΑIOLIS Apartments είναι διώροφα σπιτάκια και διαθέτουν στον πρώτο όροφο σαλόνι με καναπέ που γίνεται δύο μονά κρεβάτια, κουζίνα και μπάνιο και στο δεύτερο όροφο κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. Είναι ιδανικά για διακοπές τετραμελών οικογενειών. Έχουν δύο μπαλκόνια σε κάθε όροφο και είναι διαμπερή. Απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια από την πλαζ του Σιγρίου. Μπροστά και πίσω υπάρχει κήπος. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό και τηλεόραση και βεβαίως εικοσιτετράωρη παροχή ζεστού νερού

Τα SIGRI Studios βρίσκονται στο κέντρο του χωριού, πάνω στον κεντρικό δρόμο προς την πλαζ του Σιγρίου. Πρόκειται για ανακαινισμένα Studios και ένα Apartment τα οποία απέχουν 3 λεπτά με τα πόδια από την πλαζ. Διαθέτουν όλα πολυκουζινάκι, εικοσιτετράωρη παροχή ζεστού νερού, μπάνιο, μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, το κάστρο ή το χωριό, κλιματιστικό και τηλεόραση. Μπορούν να εξυπηρετήσουν διακοπές ενός ατόμου, αλλά και πενταμελών οικογενειών.


Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Δωμάτια
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed