ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΡΩΠΙ | ΓΚΛΙΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Ρεφλεξολογία και τα οφέλη της.

Η Ρεφλεξολογία είναι πανάρχαια μέθοδος. Εφαρμοζόταν σε διάφορους πολιτισμούς, στην Αίγυπτο, στην Κίνα, στην Αμερική, στην Ευρώπη, ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα. Πρώτος ο Ασκληπιός αναφέρθηκε στις “μυστήριες δυνάμεις του οργανισμού ’’, τις οποίες ενεργοποιούσε με μαλάξεις. Στην Δύση, ο γιατρός Fitzerald θεμελίωσε τη θεωρία των αντανακλαστικών ζωνών στην οποία βασίζεται η ρεφλεξολογία σήμερα. Το 1930, μια θεραπεύτρια η Ihgham, ανέπτυξε και καθόρισε περαιτέρω αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως ρεφλεξολογία στα πόδια. Η ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη όπου ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, στα χεριά, στα αυτιά, σε αντίστοιχες και σύστοιχες περιοχές στο σώμα με σκοπό την απελευθέρωση της ζωτικής ενέργειας και έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της αυτοθεραπείας.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από την ρεφλεξολογία;

Η ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ολιστικά και όχι μόνο τα συμπτώματα ή την αρρώστια του. Συνεπώς, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ωφεληθούν.

Άλλωστε η ρεφλεξολογία δεν μπορεί να θεραπεύσει κάτι συγκεκριμένο η κάτι ίδιο αλλά μόνο μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να βρει της ισορροπίες του και εστί να ενεργοποιηθεί η αυτοθεραπευτικη ικανότητα του ανθρώπου που δέχεται την ρεφλεξολογία.

Από την στιγμή που το σώμα αρχίζει να λειτουργεί πιο σωστά, και εφόσον έχουμε απαλλαγεί από το πρόβλημα επαναλαμβάνουμε μια συνέδρια κάθε μήνες. Αυτό βασίζεται στην κινέζικη ιατρική και στον κύκλο των πέντε στοιχείων όπου πρέπει να υπενθυμίζουμε στον οργανισμό την ισορροπία των λειτουργιών του, κάθε που αλλάζει η εποχή.

Τι γίνεται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ρεφλεξολογίας;

Στην πρώτη επίσκεψη, ο ρεφλεξολογος, αρχικά θα πάρει το ιστορικό υγείας και σε αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνονται οι ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση του γιατρού όπου θα έχει προηγηθεί.

Έπειτα θα αρχίσει να δουλεύει στα αντανακλαστικά σημεία, μπορεί κάποια σημεία να πονάνε, και τα οποία θα δείχνουν και το μπλοκάρισμα του αντίστοιχου σημείου στο σώμα.

Με το τέλος της συνεδρίας θα νοιώσει βελτίωση των συμπτωμάτων. Η συχνότητα των συνεδρίων στις πρώτες 2 εβδομάδες βλέπουμε τον ασθενή από 2-3 φόρες και στην συνέχεια όσο βελτιώνεται το πρόβλημα του θα αραιώνουμε τις συνεδρίες. Σε επόμενες συνεδρίες μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουμε ή όχι τις τεχνικές, αυτό εξαρτάται από τις παρατηρήσεις του ασθενούς.

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το πρόβλημα, πάντα ο άνθρωπος που δέχεται τη ρεφλεξολογία βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ρεφλεξολόγο όπου τον ενημερώνει με σημαντικές πληροφορίες καθώς δείχνει το πως αντιδρά το σώμα του.

Η συνεδρία μπορεί να κρατήσει 30 έως και 1 ώρα ανάλογα πάντα το πρόβλημα.

Στο Κέντρο Εναλλακτικών Αυτοθεραπειών μας:

Κάνουμε ρεφλεξολογία, ηλεκτροβελονισμό, ολιστική μάλαξη, νευρορεφλεξολογία σπλαχνική κινητοποίηση λεμφικό μασάζ, προχωρημένες τεχνικές ρεφλεξολογίας, ωτοβελονισμο. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε προβλήματα μυοσκελετικά και εφόσον αυτά δεν έχουν προέλθει από ατύχημα ή δεν έχει προηγηθεί χειρουργείο. Δηλ: οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, τενοντίτιδες ωμοβραχειόνειο σύνδρομο, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, διαστρέμματα 1ου και 2ου βαθμού, προβλήματα δυσκοιλιότητας, νευραλγία τρίδυμου και με όλα τα είδη των μασάζ μπορούμε να επιτύχουμε άριστη χαλάρωση, ευεξία, καθώς και αποσυμφόρηση της λέμφου με πολύ καλά αποτελέσματα.

Mέλος του συλλόγου Ελλήνων ρεφλεξολόγων όπως επίσης Μέλος του International Association for Manual Neurotherapy and Nerve Reflexology (V.O.F).

Υπηρεσίες:

  • Ρεφλεξολογία
  • Ηλεκτροβελονισμός
  • Ολιστική Μάλαξη
  • Νευρορεφλεξολογία NR
  • Προχωρημένες Τεχνικές Ρεφλεξολογίας ART
  • Ωτοβελονισμός
  • Λεμφικό Μασάζ
  • Σπλαχνική Κινητοποίηση

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΡΩΠΙ | ΓΚΛΙΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγίων Αναργύρων 11, Κορωπί, Νομός Αττικής, 19400

GPS

37.898346, 23.8805162

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κατερίνα 30/01/2022 18:37
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετική..Μετά από κάθε συνεδρία είμαι άλλος άνθρωπος