ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ | ΘΟΛΟΣ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

To κέντρο εναλλακτικών θεραπειών ΘΟΛΟΣ βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο κύριος Μακριδόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της εναλλακτικής θεραπείας από το 2012 και έχει έδρα στην Αθήνα.

Έχει κατάστημα στον κέντρο της Αθήνας με τα βότανα και τις φόρμουλες που διαθέτει, ενώ διατηρεί και e-shop με τα προϊόντα του.

Έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης με πιστοποίηση στη Βοτανοθεραπεία και Αρωματοθεραπεία, καθώς και από το Warnborough College για την εκπαίδευσή του στο Βιοσυντονισμό.

Επίσης, έχει διατελέσει για χρόνια επαγγελματίας διασώστης με πάνω από 40 επιτυχείς αποστολές στην εμπόλεμη ζώνη και είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Έρευνα, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 22 χρόνια.

Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται ως βοτανολόγος, ο μοναδικός μέχρι στιγμής μαθητής του πρακτικού βότανολόγου κ. Χρήστου Κοσμίδη, του ιατρού βοτανολόγου Dr Robert Morse και του ειδικού επιστήμονος στην αρχαία διατροφή, του αρχαιολόγου και ερευνητή Σάββα Καζά.

Παράλληλα, είναι εισηγητής (σε επίπεδο master) στο γνωσιακό τομέα του συλλόγου Φ.Σ. NOETICS, ενδοσκόπηση και νοητική ύπνωση. Είναι μαθητής του Παναγιώτη Σέντερη με την ΜΕΘΟΔΟ ΣΕΝΤΕΡΗ, τη μόνη αναγνωρισμένη – πιστοποιημένη από μοναδικά εργαστηριακά πειράματα τεχνική, που ανοίγει νέους ορίζοντες στις ανθρώπινες δυνατότητες σε πνευματικό, δημιουργικό και κοσμικό επίπεδο.

Τα σκευάσματα της εταιρείας Θόλος έχουν δημιουργηθεί έπειτα από μακροχρόνια έρευνα και μελέτη του βοτανολόγου και ερευνητή κ. Ελευθερίου Γ. Μακριδόπουλου, μέλους του Ινστιτούτου Αρχαίας Διατροφής «Διοσκουρίδη», σε ειδικά συγγράμματα σε πολλές μεγάλες βιβλιοθήκες του εξωτερικού και των Αθηνών για τη διατροφή των αρχαίων πολιτισμένων λαών της Μεσογείου και της Εγγύς Ανατολής.

Στο ινστιτούτο έχουν πραγματοποιηθεί από τους ερευνητές μας περίπου 1.500 πειράματα, με σκοπό να παρασκευαστούν τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα εδέσματα, ως συμπληρώματα διατροφής.

Τα σκευάσματα της εταιρείας Θόλος περιέχουν ιχνοστοιχεία, τα οποία συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση και ισχυροποίηση του ανθρώπινου οργανισμού, ενώ, όταν συνδυάζονται με το πρωτόκολλο καθαρισμού, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το πρωτόκολλο του καθαρισμού μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας. Τα εν λόγω είδη διατροφής παρασκευάζονται βιοτεχνικώς και βιομηχανικώς, βάσει συνταγών και σχετικών αναφορών αρχαίων Ελλήνων ιατρών και φαρμακολογικών, ενώ, παράλληλα, έχουν γίνει και βελτιώσεις.

Παράγονται από πιστοποιημένες δυναμικές πρώτες ύλες, σε πιστοποιημένο ειδικό εργαστήριο. Ο κ. Μακριδόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας βοτανολόγος ο οποίος πιστοποιήθηκε από το Ίδρυμα Διοσκουρίδη ότι ακολουθεί το πρότυπο αρχαίο πρόγραμμα Ίασις των Ασκληπιείων. Τους ερχόμενους μήνες υπολογίζεται να κυκλοφορήσει και το βιβλίο του ‘Επιδαυρείν’.

Υπηρεσίες:

  • Βοτανοθεραπεία με Φυσικοθεραπεία,
  • Αρωματοθεραπεία,
  • Αποτοξίνωση,
  • Βιοσυντονισμός,
  • Βότανα,
  • Βάμματα,
  • Αρχαία Ασκληπιεία Μέθοδος.

Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες σήμερα με Προϊόντα από την μητέρα γη!ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ | ΘΟΛΟΣ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - greekcatalog.net
Επισκέψεις: 61
Σήμερα: 6

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00-17:30

Τρίτη

10:00-17:30

Τετάρτη

10:00-17:30

Πέμπτη

10:00-17:30

Παρασκευή

10:00-17:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Φειδίου 14-16, Αθήνα, Τ.Κ.10678

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed