Η εταιρεία Haus Μusik-Orpheus Audio ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Έχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 40 στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Αίθριο. Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε όλη την γκάμα των προϊόντων της Orpheus Audio.

Στο Hausmusik κατασκευάζουμε και διαμορφώνουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας και την αισθητική σας Rack, οπου μπορουν να φιλοξενήσουν τα μηχανηματά σας. Ξύλινες κατασκευές με ελαστικά αποσβεστικά υλικά ,μάρμαρο συνδυασμένα με ανοξείδωτα μεταλλικά στοιχεία, εγγυώνται τη σωστή στήριξη και αναβάθμιση του συστήματός σας!

Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση.

Στα 7 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σας περιμένουμε για ακροάσεις που θα σας ταξιδέψουν.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Στο κατάστημά μας θα βρείτε ολόκληρη τη γκάμα της Oprheus Audio, μιας εταιρείας που μετράει πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του HI END.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Πάνω από 30 εταιρείες, οπως η Naim η Burmester, η Audio Physic, η Project Audio, σας περιμένουν να τις γνωρίσετε από κοντά.

ΤΙΜΗ
Με όποιο τρόπο και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, εμείς έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα να επιλέξετε, σε οποιαδήποτε τιμή.

Σας ευχαριστούμε

Ιωάννης Φωτιάδης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣΗΧΕΙΑΠΗΓΕΣΚΑΛΩΔΙΑΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ
ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΕΛΙΚΟΙ
AV ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ
ΔΑΠΕΔΟΥ
ΒΑΣΗΣ
SUBWOOFER
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΠΛΑΤΟ
ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΚΕΦΑΛΕΣ
STREAMERS
CD PLAYERS
DAC
ΗΧΕΙΩΝ
ΕΝΔΟΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ
HAUSMUSIKRACKS
RACKS
ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ | ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ | HAUSMUSIK - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed