ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΟΛΟΣ | ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ

Ο κ. Κωνσταντίνος είναι ένας εργολάβος ελαιοχρωματιστής με 40 χρόνια στο χώρο των εργολαβιών σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ρωσία , Βουλγαρία , Ρουμανία κ.α) που μεταδίδει την πολύχρονη εμπειρία του, τη φερεγγυότητα και την αποτελεσματικότητα στην νέα γένια , τον κ. Λεωνίδα Ντίνο.

Το 2012 ιδρύουν μια νέα επιχείρηση εν ονόματι «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» με έδρα της τον Βόλο. Το 2017 ιδρύεται το πρώτο υποκατάστημα στο νησί της Πάρου.

Η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» εντάσσεται στον χώρο των εργολαβιών – ελαιοχρωματισμών με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεργασίες μεγάλων εταιριών (COCA COLA 3E, ΕΥΡΗΚΑ Ελλάς, Green Cola, YARA Ελλάς κ.α ) αλλά και με πολλούς μηχανικούς έργων και ιδιώτες.

Εξελίσσεται συνεχώς σε τεχνογνωσία υλικών, τεχνολογία μηχανημάτων για τις πιο απαιτητικές εργασίες με σκοπό η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» να απαιτεί το εγγυημένο αποτέλεσμα των εργασιών. Αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εποξειδικές βαφές δαπέδων- τοίχων, διαγραμμίσεις, θερμοπροσόψεις, μονώσεις ταρατσών – τοίχων, με έμπειρο προσωπικό και με μηχανήματα τεχνολογίας.

Ο εξοπλισμός της εταιρείας ανανεώνεται συνεχώς, διαθέτονται πολυάριθμα μηχανήματα, airless, πιστολιά αέρος, λειαντήρες δαπέδων – μπετόν, πρέσα στόκου, σκαλωσιές, τριβεία με απορρόφηση σκόνης, καλαθοφόρο όχημα, κλαρκ για ειδικές περιστάσεις και ένας μεγάλος στόλος αυτοκινούμενων οχημάτων.

Η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» εξειδικεύεται στις εποξειδικές βαφές κάθε είδους, εποξειδική βαφή δαπέδων – τοίχων, αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική βαφή, ειδικό υπόστρωμα για προβλήματα υγρασίας δαπέδων, εποξειδικές βαφές πισίνας, εποξειδικές βαφές νερού, με τα καλύτερα υλικά και εγγύηση εργασιών.


ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΟΛΟΣ | ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη Εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καθηγητή Παναγιώτη Βουτσά 21, Νέα Ιωνία, Βόλος, Νομός Μαγνησίας, 38446

GPS

39.3796938, 22.939168

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Panagiotis 20/09/2022 08:24
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικό Συνεργείο