ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΙΛΙΟΝ | XIGAKIS PAINTING

Η εταιρεία μας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται σε κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών και χρωμάτων για την αποκατάσταση και συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, με στόχο την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Παρέχουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και όλη την Ελλάδα.

Οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε το κόστος και να κάνουμε την προσφορά μας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας αριθμεί περισσότερους από 40 ανθρώπους, εξειδικευμένους τεχνίτες και ένα στόλο φορτηγών έτοιμων να μεταφέρουν τα μηχανήματα μας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες, ιεραρχώντας τες από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την εκτεταμένη προετοιμασία μέχρι τον εξονυχιστικό καθαρισμό, προσφέρουμε εργασία που δεν μπορείτε παρά να την αγαπήσετε. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται – για αυτό και επανέρχονται σε εμάς και μας προτείνουν σε φίλους και συνεργάτες. Παρέχουμε υπηρεσίες εξωτερικού και εσωτερικού ελαιοχρωματισμού.

Επικοινωνήστε ώστε να έρθουμε στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση τιμής.

Υπηρεσίες:

  • Βάψιμο
  • Τεχνοτροπίες
  • Τσιμεντοκονίες
  • Προετοιμασία Χώρου

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΙΛΙΟΝ | XIGAKIS PAINTING - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σάκης 18/12/2021 18:08
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Κάνουν καταπληκτική δουλειά..!