ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ | TEXNOXROM

Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα ενσαρκώσουν τις ιδέες και τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας – γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Αναλαμβάνουμε γενική επισκευή κτιρίων καινούργιων και μεταχειρισμένων. Οι κύριες εργασίες που ασχολούμαστε είναι οι εξής:

  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Πλακάκια
  • Πατητές τσιμεντοκονίες
  • Θερμοπρόσοψη
  • Μονώσεις ταράτσας
  • Μερεμέτια και Γενική επισκευή στο χώρο σας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες εδώ και 30 έτη παρέχοντας στους πελάτες μας αξιοπιστία, συνέπεια και έμφαση στην ποιότητα παραδίδοντας κάθε έργο μας εντός των προκαθορισμένων χρόνων. Στα συνεργεία μας εργάζονται εξαιρετικοί τεχνίτες με πολυετή εμπειρία. Αναλαμβάνουμε δουλειές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας προσιτές τιμές σε συνδυασμό με άψογο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά προκειμένου να μας αντιπροσωπεύει το αποτέλεσμα.

Κύριο μέλημα μας είναι ο πελάτης και η απόλυτη ικανοποίηση του σε όλους τους κλάδους της συνεργασίας μας. Σε όλα μας τα έργα εγγυόμαστε για το καλύτερο αποτελέσματα σε τιμές πάντα απόλυτα λογικές και βασισμένες στο δικό σας οικονομικό πλάνο. Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία χρειάζεστε προκειμένου να συνεργαστούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε ότι χρειάζεστε και έχετε φανταστεί γρήγορα, οικονομικά και πάνω από όλα ποιοτικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας !


ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ | TEXNOXROM - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ανοιχτά Όλο το 24ωρο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κώστας Ρ 19/11/2021 16:25
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.. τον προτείνω