ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ | ΚΟΝΤΟΥ

Το ελαιοτριβείο μας “Ελαιοτριβείο Κόντου” το οποίο βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Βασιλικό, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στο χώρο της παραγωγής και της διάθεσης έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Ιδρύθηκε το 1997 από τον αγρότη Ευάγγελο Κόντο, ο οποίος με την πολύχρονη πείρα του, την αξιοπιστία του στον τομέα της γεωργίας και τον διαρκή εκσυγχρονισμό του ελαιοτριβείου του επιτυγχάνει διαρκώς την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου. Η παράδοση συνεχίζεται από την κόρη του Ιωάννα και τον υιό της Ευάγγελο.

Το ελαιοτριβείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τον καλύτερο τρόπο παραγωγής του ελαιοκάρπου, που βασίζεται στο πάντρεμα του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής με την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Απευθυνόμαστε σε αγρότες , σε ταξιδιωτικά γραφεία και σε εμπορικούς αντιπρόσωπους με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας και εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα βασίζεται στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ και των δύο πλευρών, με γνώμονα την κοινή προσπάθεια για μια επιτυχημένη πορεία.

Το Ελαιοτριβείο είναι επισκέψιμο και διαθέσιμο για αγροτουρισμό προσφέροντας τους χειμερινούς μήνες πλήρη ξενάγηση, επεξήγηση της ελαιοκομίας και μπορείτε να γευτείτε όλες τις ποικιλίες του Extra παρθένου Ελαιόλαδου.

Τους θερινούς επιπρόσθετα δημιουργούμε event σε τουριστικά γκρουπ όπου μπορείτε να γευτείτε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας αλλά και όλα τα τοπικά – παραδοσιακά προϊόντα της περιοχή μας με μπουφέ στον χώρο μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ελαιοτριβείο μας, στέκεται πάντα δίπλα στον παραγωγό αλλά και στους καταναλωτές προσφέροντάς τους άμεση εξυπηρέτηση και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, άριστης ποιότητας.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας στο Βασιλικό Ευβοίας ώστε να δείτε και να δοκιμάσετε την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου μας την περίοδο παραγωγής του.


ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ | ΚΟΝΤΟΥ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed