ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΟΛΟΣ | MALTAS AUTOMATIC DOORS

Η εταιρεία Maltas Automatic Doors είναι ένα κατάστημα μεταλλικών κατασκευών το οποίο έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή μεταλλικών ρολών, επισκευή γκαραζόπορτας, σπαστών και μονοκόμματων πορτών, ταχυκίνητων πορτών και κάθε είδους αυτοματισμών.

Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και σεβασμό στο πρόσωπο του πελάτη, έτσι ώστε να παραδοθούν τα ρολά γκαραζόπορτες αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή στην πάροδο του χρόνου όπως επίσης και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, με το όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος αλλά συνάμα με τα ποιοτικότερα υλικά, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη και την τήρηση αυστηρά του χρονοδιαγράμματος που έχουμε συμφωνήσει.

Η Maltas Automatic Doors δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2007. Η γνώση και η εξειδίκευση έχει επέλθει από τις τοποθετήσεις και των κατασκευών σε ρολά γκαραζόπορτες όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το μαρτυρά και το εύρος των συνεργατών αλλά και τον ευχαριστημένων πελατών μας σε όλη τη Θεσσαλία αλλά και των γύρω περιοχών.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΟΛΟΣ | MALTAS AUTOMATIC DOORS - greekcatalog.net

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λαρίσης 221Ε, Βόλος, Τ.Κ.38334

GPS

39.3684005, 22.9197779

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed