ΕΙΔΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΤΖΑΚΙ EXPRESS

Η εταιρεία μας, ΤΖΑΚΙ ΕΧPRESS, και ο υπεύθυνος κύριος Αργύρης Μπαντινάκης, με έδρα στον Πειραιά, δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων ενεργειακών και παραδοσιακών τζακιών.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού σας, με ασφάλεια, ταχύτητα και μηδενική ατσαλιά στο χώρο σας. Η σωστή και μεθοδευμένη συντήρηση και ο καθαρισμός του τζακιού είναι υψηλής σημασίας, για να μην υπάρχουν οσμές και να μην «καπνίζει» το τζάκι σας!

Η αποτελεσματική απομάκρυνση της αιθάλης μπορεί να επιτευχθεί μονάχα, μέσω του μηχανικού καθαρισμού καμινάδας, και αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αποδοτική λειτουργία του τζακιού και, πάνω απ’ όλα, ασφαλιστική δικλείδα για την υγεία μας από τις αρνητικές επιπτώσεις της συσσωρευμένης παραγόμενης αιθάλης.

Επίσης, ελέγχουμε το κλαπέτο του τζακιού και το περιστρεφόμενο κλαπέτο τύπου μπάλα – κόκορα ή χτιστό, εφόσον υπάρχει. Αναλαμβάνουμε την επισκευή των πυρότουβλων, την επισκευή & επέκταση της καμινάδας και την αλλαγή του καπέλου της καμινάδας.

Εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό, μπορούμε να σας προτείνουμε πολλές και καλαίσθητες λύσεις! Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ενεργειακά τζάκια με αεραγωγούς και εγκατάσταση ενεργειακής κασέτας.

Το ενεργειακό τζάκι εξασφαλίζει το 100% της θερμότητας που βγάζει το τζάκι σας, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος να πετάξει σπίθες σε χαλιά ή αν φύγουμε από το σπίτι να φοβόμαστε μην πάρει φωτιά, είναι πιο οικονομικό σε ποσότητα ξύλων, διότι υπάρχουν ρυθμίσεις καύσης.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επισκεφθούμε άμεσα το χώρο σας, για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Υπηρεσίες:

  • Εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών
  • Καμινάδες λέβητα, Καμινάδες τζακιών
  • Επισκευές πυρότουβλων, Καθαρισμός
  • Εξαρτήματα βελτιώσεων καμινάδας

ΕΙΔΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΤΖΑΚΙ EXPRESS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιώργος 10/09/2022 09:02
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Καταπληκτικοί!!