ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ | ΑΦΟΙ ΤΑΤΟΓΛΟΥ

Η εταιρία μας, Αφοί ΤΑΤΟΓΛΟΥ ο.ε δραστηριοποιείται στην εμπορία οικοδομικών υλικών, χρωμάτων, ξυλείας και ξηράς δόμησης από το 1998, με την μέγιστη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, προσφέροντας τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση και λύσεις για την κάθε σας ανάγκη.

Σε εμάς θα βρείτε την ποικιλία χρωμάτων που αναζητάτε με την εγγύηση των μεγαλύτερων Ελληνικών και ξένων κατασκευαστών, στις καλύτερες τιμές, εξειδικευμένα υλικά για την δόμηση/επισκευή και μόνωση του χώρου σας καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με το ξύλο. Πλήρης σειρά ξηράς δόμησης και εργαλείων είναι επίσης διαθέσιμη στο κατάστημα μας.

Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρίας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η σωστή ενημέρωση των πελατών μας, ώστε να γνωρίζουν τις επιλογές τους και να μπορούμε να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας, τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράλληλα να διατηρήσουμε υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των προϊόντων μας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στην Ανάβυσσο, στην Λεωφόρο Κ. Καραμανλή 100, σε έναν χώρο που θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας!


ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ | ΑΦΟΙ ΤΑΤΟΓΛΟΥ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-16:00

Τρίτη

7:30-16:00

Τετάρτη

7:30-16:00

Πέμπτη

7:30-16:00

Παρασκευή

7:30-16:00

Σάββατο

7:30-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed