ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ | ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Το δασοτεχνικό γραφείο μας, με επικεφαλής το δασολόγο – περιβαλλοντολόγο MSc Ανδρέα Βλάχο, έχει έδρα στο Μεσολόγγι, αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα μελετών και εργασιών.

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε ζητήματα δασικών αμφισβητήσεων, φωτοερμηνείας αεροφωτογραφιών, διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος και χαρτογράφησης, διαχειριζόμενοι τις υποθέσεις σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με όπλα μας τη λεπτομερή γνώση της δασικής νομοθεσίας, την εξειδίκευση στη φωτοερμηνεία, καθώς και τον άρτιο τεχνολογικό μας εξοπλισμό, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και λύσεις σε κάθε σας ζήτημα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας εξυπηρετώντας το νομό Αιτωλοακαρνανίας και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

Ο Ανδρέας Βλάχος είναι δασολόγος – περιβαλλοντολόγος, ο οποίος φοίτησε στη Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών, στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Master of Science) στην Οικολογική διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος, του Τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2006 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπονώντας Διδακτορική Διατριβή με θέμα: «Χλωρίδα Βλάστηση και Οικολογία του ορεινού συγκροτήματος των Βαρδουσίων».

Καθ’ όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς του, έχει τελέσει σημαντικό επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, μέσα από σημαντικές συνεργασίες, συμμετοχή σε συνέδρια, εκπονούμενες μελέτες και δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Από το 2015 έως σήμερα, στο εργασιακό κομμάτι, ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με θέματα δασικών χαρτογραφήσεων, φωτοερμηνειών, δασικού δικαίου, θέματα αμφισβητήσεων εμπραγμάτων δικαιωμάτων, χρήσεων γης κλπ.

Υπηρεσίες:

  • Φωτοερμηνείες
  • Αντιρρήσεις επί Δασικών Χαρτών
  • Δασικές και Περιβαλλοντικές Μελέτες

2ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 71,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ | ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:30 - 14:00 & ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τρίτη

09:30 - 14:00 & ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τετάρτη

09:30 - 14:00 & ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πέμπτη

09:30 - 14:00 & ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Παρασκευή

09:30 - 14:00 & ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ρωγών Ιωσήφ 8, Μεσολόγγι, Νομός Αιτωλοακαρνανίας, 30200

GPS

38.3695949, 21.428171

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιώργος 08/07/2023 15:39
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Είχαμε εξαιρετική συνεργασία!