Η CPG Solutions είναι μια εταιρεία κατασκευής πλήρων turnkey γραμμών στον τομέα της εμφιάλωσης και συσκευασίας. Η 25χρονη επαγγελματική εμπειρία-παρουσία μας σε επιχειρήσεις του τομέα, μάς επιτρέπει να προτείνουμε στην αγορά συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας εμφιάλωσης και συσκευασίας. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τεχνογνωσίας καθώς και οι αξίες που μάς επέτρεψαν να εδραιωθούμε και να αναπτυχθούμε, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζουμε το νέο μας επαγγελματικό ξεκίνημα.

Η αποστολή μας είναι η επαγγελματική ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την αξιοποίηση πόρων για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης καθώς και το χτίσιμο μιας σταθερής επαγγελματικής σχέσης με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη βασισμένη στη διαφάνεια, την αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό.

Σκοπός μας είναι η αντιμετώπιση από τους πελάτες μας ως έναν αξιόπιστο εταίρο που παρέχει συμβουλές και υποστήριξη πέρα από την εννοιολογική σχεδίαση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία των συστημάτων.

Στη CPG Solutions προσφέρουμε τεχνολογικά καινοτόμα και κορυφαία συστήματα και λύσεις για τη βιώσιμη, οικονομική επιτυχία των πελατών μας. Μέρα με την ημέρα οι σκέψεις και οι δράσεις μας καθορίζονται από αυτό το όραμα.

Μπορείτε να ορίσετε το περιεχόμενο και τη μορφή του προϊόντος σας, και εμείς θα σας προτείνουμε ένα κατάλληλο, custom-made ​​σύστημα.

Στη CPG Solutions, αποδίδουμε τη μέγιστη σημασία στο SERVICE. Είμαστε ασυναγώνιστα άμεσοι, ιδίως όσον αφορά στην παροχή ανταλλακτικών και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, ελαχιστοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο τους ακριβούς νεκρούς χρόνους.

Είτε χρειάζεστε ένα πλήρες σύστημα είτε επιμέρους μέρη, μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση και να σας βοηθήσουμε σε όλα τα στάδια βελτιστοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών σας.

CPG Solutions – Solutions for Can Pet and Glass

  • Μεταφορικές ταινίες
  • Αυτόματα Συστήματα
  • Ρουλόδρομοι/Καδενόδρομοι
  • Αερομεταφορά
  • Ανταλλακτικά (εμφιάλωση-συσκευασία)
  • Αυτοματισμοί

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτη & Σχεδιασμός
Η CPG Solutions, χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία της σε θέματα μελέτης και σχεδιασμού, είναι σε θέση να διατυπώνει τεκμηριωμένες προτάσεις και να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύνθετες απαιτήσεις τόσο της εγχώριας όσο και της ευρωπαϊκής αγοράς.
Η ενδελεχής μελέτη και η μεθοδική ανάλυση των αναγκών του πελάτη, ο ακριβής σχεδιασμός κάθε γραμμής παραγωγής που πρέπει να δημιουργηθεί, εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα της επένδυσης αλλά και την βέλτιστη ισορροπία επένδυσης και αποτελέσματος.

Εγκατάσταση & Συντήρηση
Διαθέτοντας μία πλήρως εξοπλισμένη τεχνική ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους τεχνικούς και σχεδιαστικό τμήμαη CPG Solutions, σε στενή επικοινωνία και συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα της εκάστοτε εταιρείας, αναλαμβάνει υπεύθυνα: την εγκατάσταση και την έναρξη λειτουργίας (startup) νέων γραμμών παραγωγής σε βιομηχανίες εμφιάλωσης και συσκευασίας πλήρη μηχανολογική και ηλεκτρολογική μεταφορά γραμμών παραγωγής από ένα εργοστάσιο σε άλλο.

Επιπλέον ανταποκρινόμενη στην Ποιοτική Εξυπηρέτηση των πελατών η CPG Solutions αναλαμβάνει υπεύθυνα:

  • Έκτακτες επισκευές σε περίπτωση βλάβης. Οι τεχνικοί μας έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν και σε βλάβες μηχανημάτων άλλων κατασκευαστών.
  • Μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές τροποποιήσεις μηχανημάτων εμφιάλωσης και συσκευασίας (γεμιστικά, συρρικνωτικά, παλετοποιητές κ.α.)
  • Προληπτικό έλεγχο και συντήρηση μηχανημάτων εμφιάλωσης και συσκευασίας σε ετήσια / τακτική βάση.
  • Προληπτικό έλεγχο και συντήρηση μεταφορικών ταινιών και γραμμών παραγωγής σε ετήσια / τακτική βάση.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ | CPG SOLUTIONS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κορυδαλλού 8 Πειραιάς 18540

GPS

37.952044, 23.650944

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed