ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο σύλλογός μας που εδρεύει στην Νέα Ιωνία Αττικής επί της οδού Ανδρέα Δημητρίου 89, ιδρύθηκε το 2005. Είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία ΤAE KWON DO και είναι ένας από τους 5 ενεργούς συλλόγους οι οποίοι έχουν ιδρυθεί από την κατ’ εξοχήν οικογένεια ΚΑΚΑΡΕΛΗ, όπως και ο Α.Σ.ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΠΑΞΩΝ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ΑΡΤΑΣ.

O σύλλογός μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά μόνο στο Ολυμπιακό Τae Kwondo αφού η εξειδίκευση είναι το Α και το Ω. Υπάρχουν Τμήματα όλων των ηλικιακών ομάδων. Baby τμήμα από 3 ετών, παιδικό, Εφηβικό, τμήμα Ενηλίκων, Τμήμα Γυναικών, Τμήμα αυτοάμυνας και φυσικά η ναυαρχίδα, η αγωνιστική μας ομάδα και πρόσφατα εντάξαμε και την πιο διασκεδαστική αερόβια γυμναστική των KANGOO JUMPS.

Βασικός μας στόχος και σκοπός είναι η θωράκιση των αθλητών-τριών μας με σωματικά-ψυχικά και πνευματικά προσόντα καθώς και να αποκομίσουν όλα τα εφόδια που απορρέουν από την εκμάθηση του συγκεκριμένου αθλήματος: πειθαρχία-σεβασμό-θάρρος-υπομονή-επιμονή, που κατά την ενηλικίωση τους θα τους εντάξουν με επιτυχία στο κοινωνικό σύνολο. Μα πάνω απ΄όλα να αγαπήσουν τον αθλητισμό.


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαρια 28/02/2020 15:36
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλοί δάσκαλοι… Τα παιδιά μας θέλουν να πάνε και να ξαναπάνε..

Νίκη Λ. 28/02/2020 11:32
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Ευχαριστώ την κα Κακαρέλη γιατι έκανε το παιδί μου να αγαπήσει τον αθλητισμό!!!