ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΞΑΝΘΗ | FIGLI SPORTS

FIGLI SPORTS … είμαστε μία ελληνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία δραστηριοποίησης στο σχεδιασμό, στην παραγωγή καθώς και στη λιανική πώληση προϊόντων που σχετίζονται με τον χώρο του αθλητισμού.

Σημαντικό ρόλο για μας παίζει η ικανοποίηση των αναγκών, απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών μας ως προς τη σχέση ποιότητας και τιμής καθώς επίσης και της μεγάλης, ολοκληρωμένης γκάμας σε αθλητικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Παρέχουμε αμέτρητες δημιουργίες στολών, T-shirt, διαφημιστικών ειδών για αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς συλλόγους, ακαδημίες, σωματεία, σχολεία, επαγγελματικούς χώρους σε ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων, πάντα με συνέπεια, εγγυημένη ποιότητα και με την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία.

Στόχος μας είναι να υλοποιούμε τις ιδέες σας με τον καλύτερο τρόπο είτε επιλέξετε το κέντημα είτε την μεταξοτυπία. Αξιοσημείωτη η κατασκευή άριστης ποιότητας στολών Sublimation νέας τεχνολογίας αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

Η επιτυχία μας είναι να καλύπτουμε και να στηρίζουμε τις ανάγκες κάθε αθλητικής δραστηριότητας καθώς επίσης και το athleisure style για όλους και όλες εσάς που θέλετε να παραμένετε casual και κομψοί καθημερινά.


ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΞΑΝΘΗ | FIGLI SPORTS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00 & 18:00-21:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00 & 18:00-21:00

Παρασκευή

8:00-16:00 & 18:00-21:00

Σάββατο

8:00-16:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed