ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ | KONSTANTINOS TSOUKAS ARCHITECT

Το γραφείο Konstantinos Tsoukas Architect είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Πρέβεζα. Βασικό αντικείμενο αποτελεί η μελέτη, η επίβλεψη και η κατασκευή έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας. Δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Τσούκα και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός και Φιλοσοφία

Σκοπός είναι να δημιουργούμε έργα τα οποία θα απαντούν σε πολλαπλά αρχιτεκτονικά και κοινωνικά ζητήματα. Η ένταξη των κτιρίων στο φυσικό και το αστικό περιβάλλον και συνάμα η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων αποτελεί πρωταρχική μέριμνα για τον σχεδιασμό.

Το κάθε έργο αντιμετωπίζεται σαν ένας οργανισμός ο οποίος αλληλεπιδρά σε πολλαπλά επίπεδα με τον άνθρωπο, το τοπίο και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πρόθεσή μας είναι να παράγουμε χώρους βιωματικούς, να δημιουργούμε σχέσεις, οι οποίες θα ορίζονται από τους κανόνες των ανθρώπινων αναγκών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Υπηρεσίες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες σε όλες τις κλίμακες, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και τις κατασκευές κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς επίσης και σε επαγγελματικούς χώρους. Διαχειριζόμαστε το έργο από την σύλληψη της κεντρικής ιδέας μέχρι και την ολοκλήρωση του. Συνεργαζόμαστε με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή και επίβλεψη του έργου.

Κωνσταντίνος Τσούκας

Ο Κωνσταντίνος Τσούκας είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Ελλάδα, και ιδρυτής του γραφείου.

Ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες κατοικιών, ξενοδοχειακών καταλυμάτων, τουριστικών συνόλων , καθώς επίσης και με μελέτες που αφορούν στην ανακαίνιση και αποκατάσταση κτιρίων. Το 2016 συμμετέχει ως μέλος μελετητικής ομάδας στο Διεθνές συνέδριο αστικού σχεδιασμού Designing Creative Synergies στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με την αρχιτεκτονική πρόταση σχεδιασμού στον άξονα της Εγνατίας οδού στη Θεσσαλονίκη.

Το 2016 ήταν μέλος ομάδας, της οποίας η πρόταση απέσπασε βραβείο από το Τεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη μελέτη ανασχεδιασμού της ιστορική στοάς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη. Η πρόταση είναι δημοσιευμένη στο περιοδικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου και στο ηλεκτρονικό περιοδικό Κτίριο.

Το 2019 πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην Πολυτεχνική Σχολή Ιωαννίνων για την παρουσίαση της πρωτότυπης πρότασης ”Ανασχεδιάζοντας το Αρχοντικό Παπαπαντελίδη στον Κάμπο της Χίου. Μια εναλλακτική προσέγγιση μέσα από τα περιβόλια.”, της οποίας ήταν μέλος της μελετητικής ομάδας.


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ | KONSTANTINOS TSOUKAS ARCHITECT - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατόπιν Ραντεβού

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Φώτης 30/10/2021 11:35
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Άπταιστος στη δουλειά του. τον προτείνω.