ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΡΙΖΟΚΟΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑ | ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύχρονο εξοπλισμό με ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στα αποχετευτικά συστήματα. Με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο εντοπίζουμε τυχόν σπασμένο η προβληματικό αγωγό του δικτύου σας και τον αποκαθιστούμε άμεσα.

Με το κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας στην Αθήνα και σε όλη την περιφέρεια Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας.

Η εταιρεία μας αδιαμφισβήτητα από τις πιο ειδικευμένες στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με αυτό από το 1990. Από τότε έως σήμερα πιστά προσηλωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας και επενδύοντας διαρκώς στην ευρωπαϊκή τεχνολογία αποκτήσαμε δικαίως χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας. Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος σας.

Έχοντας αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά από το 1990 φτάσαμε σήμερα να είμαστε μία υγιής επιχείρηση με την στήριξη σας στο χώρο της παροχής υπηρεσιών. Ξεκινήσαμε από το συνεργείο καθαρισμού και σιγά-σιγά με τη πάροδο των χρόνων να έχουμε μια αποφρακτική εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο. Με την ειλικρίνειά μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια πλέον είμαστε σε θέση να είμαστε κοντά σας άμεσα, όλο το 24ωρο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής, Bοιωτιας και Εύβοιας.

Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα οχημάτων με έμπειρο προσωπικό ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη όλο το 24ωρο όπως και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση. Διαθέτουμε ασφαλισμένο προσωπικό και εγκεκριμένους από το Υπουργείο συνεργάτες όσον αφορά τους τομείς που απαιτείται κάτι τέτοιο (απολυμάνσεις).

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και πείρα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όπως πολυκατοικίες, νοσοκομεία, στρατόπεδα, δήμους, εργοτάξια, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, πλοία, εργοστάσια, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα, κλπ.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΡΙΖΟΚΟΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑ | ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κατόπιν Ραντεβού

Κυριακή

Κατόπιν Ραντεβού

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Τάχι 3 Στοίχος 6, Εργατικές Κατοικίες, Θήβα, Τ.Κ.32200

GPS

38.305810372378, 23.314624428749

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed