ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΣ | ΙΑΣΜΟΣ

Στο ανθοπωλείο ΙΑΣΜΟΣ έχουμε ανθοσυνθέσεις και διακοσμήσεις ποιότητας για τους πελάτες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχουμε τέχνη με λουλούδια, εορταστική διακόσμηση, μοναδικές γλάστρες/βάζα, τυπικά εξαρτήματα για τα λουλούδια καθώς και την παραδοσιακή ανθοδέσμη όλα σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορούμε να κάνουμε την κατάλληλη ρύθμιση ανάλογα με της επιθυμίες του πελάτη για κάθε περίσταση: επετείους, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις, πακέτα κηδειών κλπ. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, είμαστε επαγγελματίες που υπερηφανευόμαστε για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, προσφέροντάς σας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά.

Το καταρτισμένο προσωπικό του ανθοπωλείου μας, προσφέρει στους πελάτες μας όχι μόνο όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα λουλούδια, αλλά και με χαρά θα σας βοηθήσει στους τομείς της βοτανικής και της φυτοκομίας. Όλες οι δραστηριότητες μας εστιάζονται στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρονται, την ικανότητα του προσωπικού πωλήσεων μας και το άνετο περιβάλλον.

Τα λουλούδια μας είναι της υψηλότερης ποιότητας και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι τα λουλούδια που παραδίδονται από έμπειρα ανθοπωλεία μας θα είναι φρέσκα ​​και όμορφα. Προγραμματίστε εγκαίρως μια μελλοντική παράδοση ή κάντε μια αυθόρμητη αυθημερόν παράδοση. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ανθοσυνθέσεις που είναι σωστές για εσάς. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Με τις ανθοδιακοσμήσεις μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Υπηρεσίες:

  • Στολισμοί Γάμων
  • Στολισμοί Βαφτίσεων
  • Αποστολές Λουλουδιών Πανελλαδικά
  • Εκδηλώσεις

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΣ | ΙΑΣΜΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αντωνία Δ 12/06/2022 19:54
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικά άνθη και φυτά