ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ LIEBHERR & CAT-ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΟΖΑΝΗ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Η Εταιρεία Μ. Παπαδόπουλος με έδρα την Ακρινή Κοζάνης, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε δραστηριοποιείται με σίδερα, εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων έργου και χωματουργικών μηχανημάτων.

Οι κύριες κατηγορίες που εμπορεύεται η εταιρεία είναι χωματουργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όπως κινητήρες, υδραυλικά, συστήματα κύλισης, μετάδοσης κίνησης, άξονες, καζάνια πετρελαίου/υδραυλικού, μπούμες, κουτάλες, ηλεκτρονικά και καμπίνες.

Η εταιρεία Παπαδόπουλος Μάριος εμπορεύεται και διαθέτει προς πώληση μια μεγάλη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων έργου και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για αυτά. Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε την Κοζάνη, την Μακεδονία, ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και περιοχές του εξωτερικού κατόπιν συνεννόησης.

Η εταιρεία από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έως σήμερα έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών για να εξασφαλίζει τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες της είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα.ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ LIEBHERR & CAT-ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΟΖΑΝΗ | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00-18.00

Τρίτη

08.00-18.00

Τετάρτη

08.00-18.00

Πέμπτη

08.00-18.00

Παρασκευή

08.00-18.00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed